Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Međunarodni sajam hortikulture 20-23. maja

AUTOR: CityMagazine 17 May, 2021
Međunarodni sajam hortikulture 20-23. maja

Od 20. do 23. maja 2021. godine, pod suncem našeg novog neba, procvetaće 26. Međunarodni sajam hortikulture, sa njegovim već tradicionalnim pratiocima – Izložbom lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode”, Izložbom baštenskih i parkovskih mašina „Motoplantekspo” i Organik festom, posvećenim organskoj proizvodnji i baštovanstvu, organskim proizvodima i zdravoj hrani uopšte

Kako su na ovom vrelu života i lepote navikli, posetioci će se susresti sa različitim oblastima hortikulture – uzgajanjem cveća i cvetnog materijala, proizvodnjom sadnica i semenskog materijala, voćarstvom, vinogradarstvom, pčelarstvom, gajenjem lekovitog bilja, uzgojem i održavanjem zelenih površina, mehanizacijom za hortikulturu, zalivnim sistemima, sredstvima za prehranjivanje i zaštitu biljaka, pejzažnom arhitekturom.

Osvežiće pogled na estetiku življenja i idejna rešenja za uređenje vrta, okućnice i balkona i raznovrsne usluge i proizvode za ljubitelje cveća i zelenila. Moći će da direktno od proizvođača nabave sadnice najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka.

Pokrovitelj Sajma hortikulture je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije.

Radno vreme manifestacije biće od 10 do 18 časova, a posetioci će u „baštu u srcu Sajma”, u hali 5 i ispred nje, moći da uđu besplatno. Parking za posetioce se naplaćuje 150 dinara po satu.

Fotografije: BeoPlantFair

Međunarodni sajam hortikulture

Bulevar vojvode Mišića 14
20.May 2021
23.May 2021
Beogradski sajam
Besplatno