Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Toro & Ambar: Uživajte u savršenom vikend branču u restoranima u Beton hali

Pročitaj

Buena Vida brunch: Gastro Fiesta

Bez obzira da li je stanje vanredno ili redovno, branč u Buena Vidi je apsolutno savršeno rešenje za dane vikenda…

Osmica pop up: „Tajne“ večere za gurmane koji vole da eksperimentišu

Ukoliko volite da gastronomski eksperimentišete, degustirate brižljivo isplanirane ukuse u društvu koje možda i ne poznajete, a sve to u…

Pascal: Novosadski restoran koji nas je osvojio na prvi zalogaj

Među novim restoranima koji prečesto liče jedni na druge, od ponude do enterijera, ovo mesto u Novom Sadu privuklo nas…

Urban Gourmet: Magija ulične hrane na Voždovcu

Postoje mesta koja vas, bez obzira na koncept, koji je urban i uzbudljiv, kao i lokaciju van uobičajenih ugostiteljskih pozicija,…

Kuća mala: Stare pice na novoj adresi

Kuću malu Novosađani su zavoleli kao kultno mesto za lagane razgovore uz kafu, čaj i naravno dobru picu u Ulici…

Gerila Kičn: Azijska brza hrana

Zašto je azijska hrana jedna od najpopularnijih hrana za dostavu? Ukus je svakako na prvom mesu, a ostali razlozi su…

TosterBar: Novi lokal, stari kvalitet

Američki burger ili domaća pljeskavica? Ovu dilemu rešio je novosadski Toster objedinivši ih u jedan proizvod. Njihovi burgeri/pljeskavice važe za…

Pizza Bar ima novi zimski meni

Uprkos svim okolnostima, Pizza Bar ostaje dosledan u predstavljanju bar dva sezonska menija tokom godine. Tako je odnedavno prisutan „zimski…

Fransis: Sjajne prženice u lokalu na Slaviji

Originalan i neobičan koncept street food-a baziran na svima omiljenim prženicama (da, prženicama!), nalazi se na Slaviji i od nas…

Nova mesta i stari favoriti za sve ljubitelje dobrog zalogaja

Svojevrstan „začin” društvenog života, potreba i uživanje, te kao nesporno važna „grana privrede”, ugostiteljstvo se našlo na ozbiljnom udaru u…

HILTON BEOGRAD: Rooftop bar i restoran kao koncept

Srpska prestonica je već dobro poznata po svojoj sjajnoj ponudi kada je noćni život u pitanju. Kao potvrda toga, Beograd…

Mišelin na Balkanu

Zbog pogoršanja situacije sa Covid-19 u Evropi, MICHELIN-ov vodič je prinuđen da prilagodi svoje aktivnosti i odloži otkrivanje novih selekcija,…

Kratak vodič za Mišelin vodič

Mišelin vodič su 1900. godine pokrenuli braća Andre i Eduar Mišelin, francuski proizvođači guma istog imena. Motiv je bio da…

Klub književnika otvorio je vrata legendarnog Kluba

Klub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle…

Da li su Burger King i McDonald’s konačno zakopali ratne sekire?

Zlatni lukovi McDonald’s restorana se mogu videti u malo više od sto zemalja sveta. Ovaj lanac restorana brze hrane pak…

Žirafa 23: Pivo, klopa i dobra atmosfera od sada i na dve nove lokacije

Prepoznatljivo i omiljeno mesto za sve ljubitelja piva i piva i mesa i mesa, nakon inicijalne i sada već čuvene…

Mesožder: Oaza američkih sendviča u centru grada

Apsolutni „must eat“ za sve gurmane i gastronome, gastronaute i mesoljupce, nalazi se na pomalo neočekivanoj lokaciji u samom srcu…

U ovom restoranu će vam secnuti kravatu ako se pojavite sa njom

The Pinnacle Peak Patio Steakhouse & Microbrewery je restoran u Skotsdejlu u Arizoni (SAD), koji je poznat po svojim ukusnim…