Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije

AUTOR: CityMagazine 30 May, 2021
Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije

Galerija ARTE s ponosom predstavlja izložbu svoje bogate kolekcije umetničkih radova, koja broji neke od najeminentnijih jugoslovenskih umetnika, ali i umetnika iz Evrope i sveta.

Radove velikana jugoslovenskog slikarstva kao što su: Sava Šumanović, Petar Dobrović, Milan Konjović, Bora Stevanović, Ljubica Cuca Sokić, Petar Omčikus, Mića Popović, Vladimir Veličković, i radove mnogih drugih istaknutih umetnika, čiji se radovi nalaze u domaćim i svetskim muzejima i galerijama, bićemo u prilici da vidimo u periodu od 31. maja do 10. juna na adresi Andrićev venac 12 i Kralja MiIana 3. Kuriozitet izložbe su rani, slikarski radovi Marine Abramović.

Milan Konjović

Ovo je 14. po redu izložba kolekcije ARTE galerije, kojom galerija želi da pruži umetničkoj publici priliku da uživa u remek delima najboljih predstvnika moderne i savremene umetnosti.

ARTE galerija ima godišnju praksu da organizuje izložbe svoje kolekcije, koja se konstantno menja i raste, i uspeva svake godine da prezentuje nove umetničke radove, slike i skulpture.

Marina Abramović

Prolećna izložba radova iz kolekcije ARTE galerije otvara se u ponedeljak, 31. maja 2021. na adresi Andrićev venac 12, od 17 do 20 časova.

Izložba traje do 10. juna 2021.

Ulaz slobodan.

Prolećna izložba kolekcije ARTE galerije

Andrićev venac 12, Kralja Milana 3
31.May 2021
10.Jun 2021
Galerija Arte
Besplatno