Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

BBC donosi novu zanimljivu seriju „The Pursuit of Love“

AUTOR: CityMagazine 28 Apr, 2021
BBC donosi novu zanimljivu seriju „The Pursuit of Love“

Stigao je prvi trejler za novu mini-seriju u produkciji kuće BBC, pod nazivom The Pursuit of Love (Potraga za ljubavlju), koja je zasnovana na istoimenom romanu Nensi Mitford. U pitanu je trodelna adaptacija čije emitovanje će započeti 9. maja, a koja je rađena u koprodukciji sa kompanijom Amazon Prime Video.

Radnja prati dve rođake, jednu povučenu i drugu vrlo otvorenu, koje polako postaju aktivne u noćnom životu, što se baš i ne dopada svima iz njihovog okruženja. Pratićemo ih širom Evrope dok traže ljubavi svog života i ulaze u mnoge neprilike i pitati se da li će njihovo prijateljstvo preživeti razilaženje u stavovima i pravcima.

Glavne uloge dodeljene su Lili Džejms (Downton Abbey, War & Peace), Endruu Skotu (Sherlock, Fleabag), Emili Bičam (Into the Badlands) i Dominiku Vestu (The Wire, The Affair), a tu su još i Šazad Latif, Doli Vels i Fredi Foks. Adaptaciju scenarija i režiju serije na sebe je preuzela glumica Emili Mortimer, koja je izjavila kako obožava knjigu Nensi Mitford i da nije mogla da odbije ponudu da je adaptira za mali ekran.

Serija će za početak biti dostupna na BBC platformi, a potom i na servisu Amazon Prime Video, a nama ostaje da se nadamo da će postojati i drugi načini da se pogleda, jer deluje kao još jedno privlačno ostvarenje koje se bavi nekim drugim vremenom i pravilima.

Izvor: Digital Spy

Naslovna fotografija: BBC