Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li će serija „Mare of Easttown” imati 2. sezonu?

AUTOR: CityMagazine 09 Jun, 2021
Da li će serija „Mare of Easttown” imati 2. sezonu?

Dragi naši, kreatori nadaleko hvaljene HBO serije Mare of Easttown izneli su svoja predviđanja za dalje, iz kojih je teško izvući zaključak. Bred Ingelsbi nam je u razgovoru za Collider raspršio sve nade rečima da su male šanse da dođe do nastavka, jer je na samom početku imao zaokruženu priču. Kraj mu je bio u glavi i pre nego što je snimanje otpočelo, a na taj način uspeo je da zavede pojedine gledaoce na pogrešan trag.

Sa druge strane, Kejsi Blojs, ispred kompanije HBO, ima jasnu poruku za scenaristu i producenta. Naime, ukoliko on smatra da može da razradi priču zadržavajući visoki kvalitet, ruke su mu odrešene. Kako je dodao za Variety, novi materijal ne postoji, ali spremni su da sačekaju koliko je potrebno, jer su obično kreatori serija ti koji preuzimaju inicijativu.

Glumica Anguri Rajs, koja tumači ćerku naslovne junakinje, za Elle je izjavila da je prvobitno bila raspoložena za snimanje 2. sezone, ali se onda predomislila. Što više razmišlja na tu temu, ima osećaj da bi trebalo staviti tačku na ovu priču i likove. Po njenom mišljenju, 1. sezona je moćna sama po sebi. Naravno, ova dama ostavlja prostor za produženje saradnje sa autorima i ekipom, pod uslovom da joj se dopadne scenario. Priseća se da je prilikom potpisivanja ugovora u planu bilo svega 7 epizoda, koje smo odgledali u dahu.

Dok iščekujemo razvoj situacije na ovom polju, nadamo se lepim vestima, baš kao u slučaju serije Big Little Lies, kojoj se takođe nije predviđala 2. sezona.

Izvor: Red Online

Fotografije iz naslovnog kolaža: HBO