Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Džejson Stejtam je glavni junak novog akcionog filma Gaja Ričija

AUTOR: CityMagazine 03 Apr, 2021

Ako su Arnold Švarceneger, Silvester Stalone i Brus Vilis vladali akcionim filmovima osamdesetih i devedesetih, onda je Džejson Stejtam definitivno obeležio prvu deceniju novog milenijuma, bar kada je u pitanju ovaj filmski žanr. Poznati britanski glumac započeo je svoju karijeru u dva veoma uspešna krimi filma Gaja Ričija, Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) i Snatch (2000), a sada, u 2021, bićemo u prilici da gledamo novi plod njihove saradnje.

U pitanju je akcioni triler, pod nazivom Wrath of Man, inače rimejk francuskog filma Le Convoyeur iz 2004. Stejtam u filmu tumači Harija, misterioznog radnika obezbeđenja, koji na iznenađenje svojih kolega praktično sam zaustavlja pokušaj pljačke kombija sa novcem. Tokom ove akcije, on pokazuje svoju neverovatnu preciznost sa vatrenim oružjem, što navodi ostale radnike iz obezbeđenja da se pitaju ko je on u stvari i gde je naučio tako dobro da puca? Ubrzo, međutim, postaje jasno da Hari nije slučajno izabrao ovaj posao, već je to deo njegovog plana da se osveti osobama odgovornim za smrt njegovog sina.

Pored Stejtama, u filmu Wrath of Man igraju i Džoš Hartnet, Hold Mekoloni, Džefri Donovan, Raul Kastiljo, Skot Istvud i Post Maloun. Premijera ovog akcionog trilera zakazana je za 7. maj.

Izvor: Coming Soon