Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Endi Mekdauel je zvezda nove hit serije

AUTOR: CityMagazine 16 Oct, 2020
Endi Mekdauel je zvezda nove hit serije

Majka i ćerka Endi Mekdauel i Margaret Kvalej uskoro će zaigrati u novoj seriji platforme Netfliks. Reč je o adaptaciji memoara Stefani Lend, pod nazivom Maid: Hard Work, Low Pay, and a Motherʼs Will to Survive. Zvezda filma Four Weddings and a Funeral i jedna od najmlađih glumačkih zvezda u Los Anđelesu, oživeće period kada je Lendova radila kao čistačica za 9 dolara po satu, kako bi uspela da zaradi za život, jer socijalna pomoć nije bila dovoljna. Uverljiv prikaz siromaštva dela stanovnika Amerike osvojio je poznate ličnosti kao što su Barak Obama i Riz Viterspun. Radnja je smeštena na severozapad Pacifika, a ukoliko želite da otkrijete više detalja, pozivamo vas da nam se pridružite i u nastavku.

Adaptacija scenarija dodeljena je Moli Smit Mecler, koja je prethodno radila na seriji Orange is the New Black. Margaret Kvalej, koja je imala zapaženu ulogu u filmu Once Upon A Time… in Hollywood, ovoga puta ćemo gledati kao samohranu majku, koja radi kao kućna pomoćnica, dok mašta o studiranju i spisateljskoj karijeri. Endi Mekdauel će igrati njenu majku Paulu, samoproklamovanu umetnicu, sklonu zaljubljivanju, čija kreativnost i živahnost kriju ozbiljne probleme sa mentalnim zdravljem.

Stefanie Keenan / Getty Images

Nik Robinson, koji je već sarađivao sa Margaret Kvalej u filmu Native Son, takođe će postati deo glumačke ekipe, ali nije poznato koji lik će tumačiti. Dobitnica Toni nagrade Anika Noni Rouz igraće Ređinu, advokaticu i Aleksinu poslodavku, koja će polako razotkrivati istinu o naizgled savršenoj porodici i braku. Snimanje počinje uskoro u Vankuveru, nakon odlaganja usled pandemije korona virusa. Prikazivanje je planirano za prvu polovinu 2021. godine, što nam ostavlja dovoljno prostora da najpre pročitamo memoare pomenute autorke.

Izvor: Vogue España

Fotografije iz naslovnog kolaža: IMDb