Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Filmovi koje treba da odgledate u martu

AUTOR: CityMagazine 13 Mar, 2019
Filmovi koje treba da odgledate u martu

Mart je mesec koji su mnogi ljubitelji filmova željno čekali, jer nam donosi odlična filmska ostvarenja. Evo koje filmove bi trebalo da pogledate.

Kapetan Marvel
Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda. Naslovnu ulogu tumači Bri Larson kao Kapetan Marvel, a u ostalim ulogama su Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Džimon Hansu, Li Pejs, Lašana Linč, Džema Čen, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Apolo 11

Da li je Nil Armstrong zaista bio stoičan kao što je izgledao u Prvom čoveku Dejmijena Šazela? Da li je Baz Aldrin zaista nesnosan? Saznajte u dokumentarnom filmu povodom 50-godišnjeg jubileja koji sletanje na Mesec iz 1969. godine vraća na veliki ekran.

Dambo

Dambo je rimejk animiranog filma iz 1941. godine, koji govori o najmanjem slonu na svetu kojem cirkuski miš pomaže da ostvari svoj pun potencijal i iskoristi ono što ga je držalo na dnu da poleti.

Korgi – kraljevski pas velikog srca

Animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

Mustang

Nasilan osuđenik bio je u pustinjskom zatvoru u Nevadi 12 godina, kada se prijavljuje za obuku divljih konja u programu „održavanja na otvorenom“. Naravno, film Mustang nije toliko o tome da li osuđenik može da nauči životinje da se smire, već da li one mogu da nauče njega isto to.