Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Hju Džekmen igra glavnu ulogu u naučnofantastičnom trileru koautorke serije „Zapadni svet“

AUTOR: CityMagazine 08 Jun, 2021

Studio Warner Bros. Pictures objavio je prvi trejler za svoj novi film pod nazivom Reminiscence. U pitanju je naučnofantastični triler u kome glavne uloge tumače Hju Džekmen i Rebeka Ferguson. Film će imati svoju bioskopsku premijeru 20. avgusta, a istog datuma biće dostupan i na striming servisu HBO Max.

Film se dešava u Majamiju u bliskoj budućnosti i njegov glavni protagonista je Nikolas Benister (Džekmen), prekaljeni ratni veteran i detektiv uma, koji svojim klijentima pomaže da povrate izgubljena sećanja. Njegov život se radikalno menja kada upozna novu klijentkinju Me (Ferguson). Oni započinju strastvenu romansu, ali se ubrzo nakon toga Me gubi trag. U potrazi za njom, Nikolas otkriva veliku zaveru, koja će ga naterati da se zapita da li je stvarno poznavao izabranicu svoga srca?

Rebeka Ferguson i Hju Džekmen u filmu „Reminiscence“ / Foto: Ben Rothstein

Reminiscence je režirala Lisa Džoj, koautorka serije Zapadni svet. Ovo je njen prvi igrani film, a za isti je napisala i scenario. Sporedne uloge u ovom naučnofantastičnom trileru poverene su Tendi Njuton, Klifu Kertisu, Danijelu Vuu i Natali Martinez.

Izvor: IndieWire
Autor naslovne slike: Ben Rothstein