Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Legendarna „Porodica Kremenko“ vraća se u vidu animirane serije za odrasle

AUTOR: CityMagazine 02 May, 2021
Legendarna „Porodica Kremenko“ vraća se u vidu animirane serije za odrasle

Iz Fox studija stiže potvrda da se Porodica Kremenko (Flintstones) vraća na male ekrane u vidu nastavka pod imenom Bedrock. U pitanju je saradnja ove mreže sa glumicom Elizabet Benks, koja će se ovde pojaviti i u ulozi producenta, nakon višegodišnjih pregovora sa kompanijom Warner Bros. Animation. A šta nas tačno očekuje u novoj seriji, saznajte u nastavku.

Serija Bedrock biće svojevrstan nastavak originalne dečje serije, koja će biti više orijentisana ka odrasloj publici. Radnja će se odigravati dve decenije nakon originala, gde su u fokusu Fred, koji je pred penzijom, i njegova dvadesetogodišnja ćerka Kamičak, koja pokušava da započne svoju karijeru. Kameno doba polako prelazi u bronzano doba, a ta tranzicija neće baš tako lako pasti stanovnicima ovog grada.

U tv filmu koji se nastavlja na radnju serije, Kamičak radi u jednoj marketinškoj agenciji i udata je za Bem-bema, sina Kamenkovih. Seli se iz svog rodnog grada u mesto koje je parodija na Los Anđeles i Holivud. Ne zna se da li će ovo biti uzeto u obzir ili potpuno zanemareno prilikom pisanja scenarija za novu seriju. Zna se samo da će joj Elizabet Benks pozajmljivati glas.

Originalna serija Porodica Kremenko bila je prva animirana serija emitovana u udarnom terminu, imala je 6 sezona i 166 epizoda i prošle godine je proslavila 60, jubilej. Još uvek nije poznat datum premijere nastavka, kao ni ko će sve pozajmljivati glasove likovima, ali se nadamo da će u pitanju biti dostojan nastavak koji će privući neke nove gledaoce.

Izvor: Deadline

Naslovna fotografija: Fox Entertainment