Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Mila Jovović lovi čudovišta u trejleru za novi akcioni spektakl

AUTOR: CityMagazine 16 Oct, 2020

Studio Sony Pictures objavio je prvi trejler i poster za novi film Pola V. S. Andersona, koji nosi naziv Monster Hunter. To je još jedna u nizu filmskih adaptacija popularnih video igara, koje je napravio ovaj poznati reditelj, a glavnu ulogu u filmu tumači Mila Jovović, s kojom je Anderson već sarađivao na snimanju filmskog serijala Pritajeno zlo.

Monster Hunter je priča o grupi specijalaca Ujedinjenih nacija, na čijem se čelu nalazi kapetan Natali Artemis (Jovović). Kada se njena jedinica najednom nađe usred peščane oluje, oni bivaju transportovani u jedan potpuno novi svet, u kome važe nova pravila igre, a teritorijom se šetaju nepoznata čudovišta, koja su imuna na oružje specijalaca. Njima u pomoć priskače misteriozni lovac (Toni Dža), za koga će se ispostaviti da pripada drugoj grupi ratnika. U situaciji kada čodovišta prete da istrebe specijalce, ali i pronađu put do našeg sveta, ova dva tima će morati da se udruže ne bi li im se adekvatno suprotstavili i spasili planetu od ove pošasti.

Mili Jovović i Toniju Dža društvo u filmu prave još i Ron Perlman, Megan Gud, T.I. Heris, Dijego Boneta i Džoš Helman. Monster Hunter će početi da se prikazuje u svetskim bioskopima od 30. decembra.

Izvor: Coming Soon