Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najbolji kadrovi maturske proslave na filmu

AUTOR: CityMagazine 03 May, 2021
Najbolji kadrovi maturske proslave na filmu

U većini zemalja, proslave mature ili slične svečanosti otkazane su drugu godinu zaredom usled pandemije. Time je još jedna generacija učenika ostala uskraćena za ovaj važan trenutak, koji simbolično označava kraj jedne i početak nove faze u životu.

Stoga smo odlučili da se prisetimo najboljih maturskih večeri na filmu, koje vam, ukoliko ste maturant, mogu bar malo nadomestiti trenutnu prazninu i neizvesnost. Sve što je potrebno jeste da se smestite u udobnu sofu, pripremite kokice i opustite uz veselu atmosferu i neka draga glumačka lica.

Kako se ukusi razlikuju, potrudili smo se da svako pronađe nešto za sebe, te se iskreno nadamo da ćete uživati u naslovima koji slede. Mean Girls, Grease, Twilight i Cinderella Story samo su neki od poznatih filmova čije ćete kadrove videti u galeriji, pa se spremite za romantiku i lagane note. Kao i u životu, i na filmu ima divnih trenutaka kada sve ide po planu, ali ponekad u jednom trenutku sve krene nizbrdo, pa je bolje sve to posmatrati sa sigurne distance. Tri, dva, jedan, krećemo…

Izvor: Vogue UK