Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nastavak filma „Cruella” je već u pripremi

AUTOR: CityMagazine 10 Jun, 2021
Nastavak filma „Cruella” je već u pripremi

Film iz naslova bez ikakve sumnje bio je iznenađenje za fanove jedne od Diznijevih najpoznatijih zlica. U ovoj verziji Kruela de Vil, koju je oživela Ema Stoun, ne puši muštiklu, i nema na umu okrutno ubijanje dalmatinaca zarad izrade kaputa. Kritičari su za sada blagonakloni prema ovom ostvarenju, pa je uvršteno u najbolje filmove ovog tipa. Blagajne takođe pokazuju da se publici dopada ova priča, što je veliki uspeh za kompaniju Disney+. S obzirom na sve što ste pročitali, ne iznenađuje vest da je potvrđeno snimanje nastavka.

Prema pisanju magazina The Hollywood Reporter, uveliko se priprema teren za ponovno okupljanje ekipe na setu, na čelu sa istim rediteljem Krejgom Gilespijem. Scenario je ponovo u rukama Tonija Meknamare, koji je prethodno radio na naslovima The Favourite i The Great. Nagađanja da priči nije kraj podstakao je početkom godine sam reditelj, ali za sada nije poznato da li će Ema Stoun i Ema Tompson ponovo ući u poznate cipele, ili ćemo gledati druge glumice na ekranu.

Laurie Sparham

Ukoliko nas pitate, to je jedino logično, ako sagledamo kraj ovog filma. Da li ćemo ovoga puta svedočiti novim poduhvatima u karijeri Kruele, prepoznatljive po kosi ofarbanoj u dve nijanse, ostaje da vidimo…

Izvor: Vogue España

Naslovna fotografija: Disney