Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Patrik Zvezda dobija sopstveni šou

Ljubitelji Sunđer Boba uskoro će dobiti još novih epizoda sa ovim junakom, ali ovog puta neće on biti glavni, već njegov verni drug Patrik Zvezda. Animirana serija pod nazivom The Patrick Star Show donosi 13 novih epizoda u kojima ćemo pratiti dogodovštine poznatog ružičastog blesavka.

Serija je opisana kao sitkom u kome su glavni Patrik i njegova porodica, koji žive zajedno u istoj kući, iz koje on emituje sopstveni šou čiji je domaćin. Radnja se dešava dosta pre dešavanja iz serije Sunđer Bob Kockalone, a ovo je već drugi spinoff izveden iz ove serije, s tim što prethodni, Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, nije baš naišao na pozitivne reakcije.

Patriku glas ponovo pozajmljuje Bil Fagerbak, a vraćaju se i Tom Keni (Sunđer Bob), Rodžer Bampas (Lignjoslav), Kerolin Lorens (Sendi), Klensi Brown (Gospodin Kraba) i Daglas Lorens (Plankton). Novi članovi ekipe su Tom Vilson kao Sesil Zvezda (Patrikov veseli otac), Kri Samer kao Bani Zvezda (njegova blesava i nežna majka), Džil Tali kao Lignjica Zvezda (Patrikova osmogodišnja sestra) i Dejna Snajder kao Deka Zvezda (genijalni deda) i Baka Pipak (Lignjoslavova baba).

Iz prikazanog trejlera vidimo da se animacija nije puno promenila, a na seriji radi deo ekipe koji je dugo godina sarađivao na Sunđer Bobu. Ono što može da bude problematično je što je Stiven Hilenburg, tvorac originalne serije, preminuo 2018. godine, pa ostaje da se vidi kakav će humor doneti nova serija i da li će biti neodoljiva poput originala. Premijera se očekuje u julu.

Izvor: Variety

Naslovna fotografija: Nickelodeon