Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pogledajte tizer za „West Side Story” reditelja Stivena Spilberga

AUTOR: CityMagazine 27 Apr, 2021
Pogledajte tizer za „West Side Story” reditelja Stivena Spilberga

Ovogodišnja dodela Oskara začinjena je tizerom za film koji smo najavili u ovom tekstu, a reč je o rimejku West Side Story. Stiven Spilberg je dugo želeo da snimi novu verziju brodvejskog hita, koji podseća na priču o Romeu i Juliji. Najzad, okupio je ekipu koja mu je pomogla da ostvari svoju ideju, na čelu sa Tonijem Kušerom, dobitnikom Pulicerove nagrade. Za koreografiju je zadužen takođe priznati umetnik Džastin Pek.

Podsećanja radi, glavne uloge tumače Ansel Elgort i Rejčel Zegler, a slavni reditelj za cilj je imao da ispravi nepravdu nastalu 1961. godine, kada je prikazan originalni film. Naime, za uloge Portorikanaca Marije i njenog brata Bernarda tada su odabrani Natali Vud, rusko-američkog porekla, odnosno Džordž Čakiris, grčko-američkog porekla, što se kosi sa samom pričom.

Zbog toga je Spilberg ovoga puta organizovao veliki kasting kroz koji je prošlo čak 30.000 Latinoamerikanaca, da bi na kraju konačan izbor pao na 17-godišnju Rejčel Zegler. U novom filmu, brata tumači glumac Dejvid Alvarez, a lepa vest je da ćemo nakon više od pola veka ponovo gledati glumicu Ritu Moreno, koja je 1961. osvojila i Oskara za ulogu u Anite u originalnom filmu. Ovoga puta, ona će se pojaviti u ulozi izvršne producentkinje, ali će takođe igrati i jedan sporedan lik.

U iščekivanju ovog ostvarenja, koje već dosta obećava, pogledajte tizer u kome ćete sigurno uživati…

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getty images,Allstar/Twentieth Century Fox