Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pogledajte trejler za 2. sezonu serije „Modern Loveˮ

AUTOR: CityMagazine 22 Jul, 2021
Pogledajte trejler za 2. sezonu serije „Modern Loveˮ

Kao što smo nedavno najavili, serija iz naslova obnovljena za drugu sezonu, a na našu veliku radost konačno je dostupan i trejler. Ukoliko niste bili u prilici da odgledate dosadašnjih osam epizoda, one se zasnivaju na kolumnama magazina The New York Times, koje obrađuju partnerske odnose i veze, a svaka je zasebna i može se gledati u bilo kom trenutku. Premijera novog poglavlja zakazana je za 13. avgust, a u nastavku otkrijte još neke detalje.

Dženifer Salka, ispred kompanije Amazon Studios, u novembru 2019. najavila je nastavak snimanja, nakon sjajnih reakcija na prvih osam epizoda. Gledaoci su prepoznali emociju i toplinu svake priče ponaosob, a kako i ne bi, kada su u fokusu ljubav, prijateljstvo i porodica. Uskoro nas sa ulica Njujorka očekuje još dirljivih sudbina i zaljubljenih parova.

Džon Karni, kome je pripala uloga scenariste, reditelja i izvršnog producenta, nije krio uzbuđenje zbog dobijanja zelenog svetla za razradu. Mogućnosti su brojne, jer ljubav poprima novu dimenziju u modernom, kompleksnom svetu. Kao najveću vrednost ovog projekta, on izdvaja isticanje pravih vrednosti u prvi plan, u vreme opšte neizvesnosti. Pored spomenutog Njujorka, odabrane su još neke lokacije, a nama je posebno interesantan Dablin. Sada vas prepuštamo trejleru, kako biste osetili atmosferu metropole i upoznali glavne junake.

Izvor: Cosmopolitan UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getty images