Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pogledajte trejler za akcionu komediju „Telohranitelj mafijaševe žene“

AUTOR: CityMagazine 25 Apr, 2021

Rajan Rejnolds, Selma Hajek i Semjuel L. Džekson su zvezde filma Telohranitelj mafijaševe žene, nastavka veoma popularne akcione komedije Mafijaški telohranitelj iz 2017. Upravo je izašao prvi trejler ovog filma i on obećava puno uzbudljive akcije i dobrog humora.

Telohranitelj mafijaševe žene dešava se četiri godine nakon događanja u Mafijaškom telohranitelju. Majkl Brajs (Rejnolds) je sada umoran od posla telohranitelja i saradnje sa plaćenim ubicom Darijusom Kinkejdom (Džekson), zbog čega odlučuje da uzme odmor i oslobodi se stresa na moru. Tamo ga, međutim, čeka iznenađenje u vidu novog haosa i nereda u čijem centru se nalazi Darijusova nepredvidiva žena i velika svetska prevarantkinja Sonja Kinkejd (Hajek). Ona traži od Brajsa da joj pomogne da pronađe svog otetog muža, koji se nalazi u zatočeništvu jednog veoma moćnog i surovog mafijaša, koga u filmu tumači Antonio Banderas. On to nerado prihvata i kreće u novu, još rizičniju misiju od one koju je prihvatio pre četiri godine.

Patrik Hjuz, reditelj Mafijaškog telohranitelja (2017), bio je odgovoran i za režiju njegovog nastavka. U filmu osim gore pobrojanih holivudskih zvezda igraju još i Morgan Friman, Frenk Grilo, Tom Huper i Gabrijela Rajt. Telohranitelj mafijaševe žene imaće svoju svetsku premijeru 16. juna.