Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Sve o novoj seriji Nikol Kidman

Ukoliko ste fan serija Big Little Lies i The Undoing, imamo lepe vesti za vas… Naime, nakon meseci iščekivanja, konačno imamo više informacija o novom ostvarenju po romanu Lijan Morijarti, u kome ćemo ponovo gledati Nikol Kidman u jednoj od glavnih uloga. Reč je o seriji koja nosi naziv Nine Perfect Strangers.

Radnja

Zasnovana na istoimenom romanu, priča prati život devetoro iscrpljenih ljudi, koji utočište pronalaze u wellness centru. Direktorka ove ustanove Maša, koju tumači upravo Nikol Kidman, ima zadatak da tokom 10 dana osobe iz gradske vreve i stresnog okruženja povede na put opuštanja i podmlađivanja. Međutim, nije sve tako bajno… Štaviše, pomalo je i zastrašujuće. Pored glumice, ponovo ćemo, doduše iza kamere, videti izvršne producente serije Big Little Lies.

Uloge

U glumačkoj podeli nalaze se: Tifani Bun, Bobi Kanavale, Luk Evans, Melisa Mekarti, Majkl Šenon i Redžina Hol. Ova lista izgleda sjajno, imajući u vidu njihove dosadašnje role u veoma gledanim serijama.

Premijera

Serija će prvo osvanuti u Americi, na platformi Hulu, ali verujemo da je premijera i u našoj zemlji na vidiku. Po svemu sudeći, očekuje nas još jedna zastrašujuća priča, koja će nas prikovati za male ekrane.

Izvor: Cosmopolitan España

Naslovna fotografija: HULU