Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Tom Kruz se vraća u nastavku kultnog filma „Top gan“

AUTOR: CityMagazine 19 Jul, 2019
Tom Kruz se vraća u nastavku kultnog filma „Top gan“

Da li znate koliko je prošlo od prvog puta kada se Tom Kruz pojavio na velikom platnu kao šarmantni i tvrdoglavi pilot Maverik? Čak 33 godine, a sada se konačno vraća u nastavku filma, pod nazivom „Top gan: Maverik“.

U San Dijegu se trenutno održava najveća svetska konvencija stripova i pop-kulture, pod nazivom Comic-Con, na kojoj mnogi studiji prikazuju šta su novo spremili. Na našu veliku radost, konačno smo dobili prvi trejler za nastavak voljenog filma Top gan koji možete pogledati iznad ovog teksta. Ne brinite, Tom Kruz se vraća u glavnoj ulozi, jer bez njega nema ni Maverika, a ni Top gana. Original je bio jedan od filmova koji je učvrstio njegovu poziciju među najpopularnijim glumcima današnjice, a ovde se vraća kao iskusni veteran.

Trejler nam otkriva taman toliko da nas zainteresuje za film, a da ne pokazuje glavni zaplet i rasplet istovremeno. Maverik je i dalje pilot, ali je na poziciji kapetana, iako čak i njegov nadređeni smatra da bi trebalo da je došao barem do čina admirala. I dalje se ponaša opasno i bezbrižno, kao da se nesreće i loše stvari dešavaju drugim ljudima, a ne njemu.

Čini se da je ideja bila da se zadrži duh originala koliko je to moguće, uz prepoznatljivu muzičku temu u malo modernijem aranžmanu, odlaske na plažu i neizbežnu vožnju motora uz kultnu kožnu jaknu i pilotske naočare koje smo svi želeli da imamo nakon prvog dela filma. Iako je potvrđeno da će Val Kilmer reprizirati svoju ulogu, njega su sačuvali za neki kasniji trejler, dok se ovde pojavljuju neki od preostalih glumaca čija imena obećavaju dobar film – Džon Ham, Majls Teler i Dženifer Koneli.

Film Top gan: Maverik režira Džozef Kosinski, a željno ga iščekujemo u bioskopima, gde će se pojaviti 26. juna 2020. godine.