Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
PlanUM: Moj planer ličnog razvoja

Posle uspeha izdanja Moj PlanUM dnevnik, interaktivnog planera za osnovce, u izdanju Kreativnog centra objavljen je zanimljiv planer za odrasle.

Moj planer ličnog razvojaPlanUM više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. To je moćna alatka za unapređenje ličnih potencijala. Ova kreativna i interaktivna knjiga koja je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može vam pomoći u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje. Podstiče planiranje budućnosti, razmišljanje o prošlosti i delovanje u sadašnjosti. Oslobađa kreativnost, podstiče sistematičnost i organizaciju, inicira odgovornost i akciju.

PlanUM je lični prostor za vaše ideje, misli, sastanke, susrete, rasporede, zadatke, beleške, crteže, ilustracije, ciljeve, snove i sanjarenje… Naprosto, za sve što vam padne na UM. PlanUM funkcioniše kao lični trener, koji stimuliše vaš kontinuirani razvoj. On vam nudi jedinstven, strukturisan proces, u kojem se koriste tehnike i vežbe iz metodologije ličnog razvoja, s fokusom na rešenja problema“, ističe autorka Aleksandra Šarović Atanasovska.

Obogaćen inspirativnim pričama i mudrim mislima iz celog sveta, ovaj planer će probuditi vaš stvaralački um, biće provodnik vaših ideja i podsticaj da neprekidno radite na sebi i ostvarujete ono što želite.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM izvanredno je rešenje za svakog ko vodi računa o svom ličnom i profesionalnom napretku. Od učenika i studenata koji ambiciozno planiraju budućnost do profesionalaca iz različitih oblasti, koji imaju gust raspored i želju da sistematizuju frenetičnu svakodnevicu i uvedu red u svoj život.