Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 albuma kojima se radujemo ovog leta

AUTOR: CityMagazine 05 Jun, 2021
5 albuma kojima se radujemo ovog leta

Svet se polako vraća u normalu (bar njegov vakcinisani deo), mere za borbu protiv pandemije korona virusa postaju sve labavije, a odnedavno su i koncerti počeli da se održavaju u mnogim zemljama. Pop zvezde pak nisu prespavale ovaj period, pa su mnoge od njih objavljivale svoja izdanja u prethodnih malo više od godinu dana, a neke od njih će nas obradovati novim albumom ovog leta.

Saznajte u narednim redovima kojih 5 dugo iščekivanih albuma će izaći u narednih nekoliko meseci.

Lana Del Rey Blue Banisters

Poslednji album popularne američke pevačice, Chemtrails over the Country Club, izašao je u martu ove godine. Lana je, međutim, odlučila da ne čeka puno da izbaci i sledeći, pa ćemo njenu novu ploču Blue Banisters biti u prilici da čujemo od 4. jula. Ona je do sada objavila već tri singla sa ovog izdanja: Text Book, Wildflower Wildfire i Blue Banisters.

Billie Eilish Happier Than Ever

Devetnaestogodišnja pevačica ima već sedam Gremija u svojoj vitrini. Ako je suditi po do sada objavljenim singlovima za njen novi album Happier Than Ever, ona ima veliku šansu da trijumfuje i na sledećoj dodeli ovih prestižnih nagrada. Njena nova ploča će izaći 30. jula, a dok čekate ovaj datum možete da uživate u veoma zabavom video spotu koji je ova mlada dama snimila za pesmu Lost Cause.

Drake Certified Lover Boy

Šesti album popularnog kanadskog repera, pod nazivom Certified Lover Boy, konačno će izaći ovog leta (tačan datum još uvek nije objavljen). Prema navodima njegovog producenta, 90% ove ploče je bilo završeno već prošlog jula, ali je pandemija odložila dalji rad na njoj. Drejk je u međuvremenu objavio nekoliko singlova sa ovog izdanja, kao i spot za pesmu Laugh Now Cry Later, koji možete videti iznad ovog pasusa.

Adele, neimenovani četvrti album

Menadžer britanske dive još je u intervjuu u januaru 2020. rekao da će njen četvrti album izaći krajem godine. Do toga nije došlo, kako zbog pandemije, tako i zbog činjenice da je Adel bila zaokupljena brakorazvodnom parnicom sa svojim bivšim mužem Sajmonom Konekijem. Dobra vest je da su sve pesme sa nove ploče gotove, pa se nemojte iznenaditi ako one stignu do vaših muzičkih plejera već ovog leta.

Lady Gaga Chromatica (remixed)

Lejdi Gaga je bila veoma zauzeta ove godine. Od februara do maja ona je učestvovala u snimanju filma House of Gucci, u kome tumači jednu od glavnih uloga. Jasno je dakle da nije imala puno vremena da radi na novim pesmama, no to ne znači da ćemo ostati uskraćeni za njeno novo muzičko izdanje u 2021. Naime, postoje velike šanse da će se ovog leta naći u prodaji ploča sa remiksima pesama sa njenog poslednjeg albuma Chromatica.

Izvor: Vogue