Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

E-Play na otvaranju novog beogradskog kluba

AUTOR: CityMagazine 10 Sep, 2019
E-Play na otvaranju novog beogradskog kluba

Alternativni bend E-Play ovog leta bio je veoma koncertno aktivan i za kraj letnje sezone 2019. ostavio je nastup u beogradskom novom klubu Knap koji je rezervisan za 14. septembar.

„Mnogi stranci koji posete naš grad kažu da je Beograd poznat po noćnom životu, pa nije ni čudo da se u Beogradu otvorio još jedan noćni klub, ali ovog puta to je klub koji će predstavljati alternativnu scenu. Klub se zove Knap i nalazi se u Đušinoj ulici, a organizatori ga predstavljaju kao mali Berlin u Beogradu. Takvih klubova nema mnogo u Beogradu, ali je osnovna ideja ovakvog kluba da podrži i održi našu domaću alternativnu scenu. Nama je super da smo mi odmah na otvaranju i da ćemo učestvovati u podizanju jednog takvog mesta. Sviraćemo sve naše hitove kao i većinu pesama sa poslednjeg albuma Sloboda. Imali smo jako intenzivno koncertno leto i super nam je da se letnja sezona 2019. zatvori baš u našem Beogradu. Iskreno se radujemo!”, izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković povodom predstojećeg E-Play nastupa.

Otvaranje kluba Knap će trajati dva dana 13. i 14. septembra! Prvog dana otvaranja Knap klub će ugostiti Gramophonedzie (13.9), dok  je drugi dan rezervisan za sastav E-Play (14.9).

Klub Knap se nalazi u Đušinoj 5, a ulaznice možete kupiti za prvi dan po pretprodajnoj ceni od 400 rsd, a za drugi dan po pretprodajnoj ceni od 500 rsd u Yugovinilu (Cetinjska 15).