Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

#187 City Magazine // Zdravlje

AUTOR: Ana Rusanov Vračević23 Dec, 2019

Ove godine nam na pamet padaju sve neke bogohulne ideje. Pre bismo vam savetovali da sumirate godinu, ali ovu nemojte. Ionako će proći, doći će nova, budite otvoreni za nju. Efekte prošle videćete u svom svakodnevnom životu, odnosu prema prijateljima, porodici, na poslu, na svom zdravlju. Sve će se lepo pokazati koliko ste bili dobri, pre svega prema sebi. Na tu temu imam svašta da kažem, ali ću pokušati da budem kratka, a jasna.

Kad su kretala u školu deci sam govorila dve stvari – da uvek pomažu drugarima, i u učenju i fizički kad treba da se bore i da zaštite nekoga, a ne da stoje sa strane i gledaju nepravdu. Druga stvar je da uvek dele užinu jer ja spakujem više, da ima da se podeli. Sutradan bi došli i rekli da se neka druga deca ne ponašaju prema njima onako kako ja učim njih, pa su bili razočarani. Tad sam im govorila, da ni u ludilu ne očekuju da se svi tako ponašaju i da je to normalno. Ali da to ne znači da oni treba da prestanu da se ponašaju kako sam ih učila.

Prema drugima ste dobri ne radi tih drugih, nego radi sebe. Dolazi sezona infekcija, imunitet se gradi u glavi. Neka vam 2020. bude dobra godina, a zdravlje je najvažnije.

Prelistaj izdanje

#187, #187 City Magazine // Zdravlje

Prethodni brojevi

#186 City Magazine // Priznanje

City Gourmet #16 // Šefovi