Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

#209 City Magazine // Lepe stvari

AUTOR: Ana Rusanov Vračević20 Dec, 2021

Uvek se trudimo da gledamo lepše stvari, otkrivamo talentovane ljude i predstavljamo pozitivne događaje, pričamo sa kreativnim ljudima koji imaju šta da kažu i pokažu. Htela sam da ovaj broj bude ispunjen lepim pričama koje su obeležile ovu, inače sumornu godinu, a o kojima nismo pisali ili nisu dobile dovoljno mesta u medijskom prostoru. I broj se nekako sam pravio – Michelin vodič i Vanja Puškar kao tvorac New Balcan Cuisine, Ana Ćetković koja je sa svojim Gaia pokretom osmislila i pokrenula divnu priču u beogradskim Silosima, Stefan Gajić, mladi dizajner, koji je prikazao šta je to tolerancija kroz dizajn plakata, Nevena Nerandžić, mlada i talentovana glumica, predstavili smo i modne dizajnere kojima nikada ne nedostaje inspiracija.

Ove godine dobili smo i domaću crowdfunding platformu i nadamo se da će mnoge dobre inicijative tako dobiti priliku za relizaciju. Imamo i jedan novi rečnik žargona koji će vas nasmejati i zabaviti, ovog puta o muškarcima. Prava poslastica.

Mnogo je toga ružnog oko nas i to ne može da nas ne opterećuje. Želja za sledeću godinu možda je umeće da pronađemo i uživamo u onim dobrim i pozitivnim stvarima. Šteta je svu snagu potrošiti na one ružne.

Prelistaj izdanje

#209, #209 City Magazine // Lepe stvari

Prethodni brojevi

#208 City Magazine // Pravo ime

#207 City Magazine // Ogledalo