Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Grand Black’n’Easy vas nagrađuje!

Grand Black’n’Easy je omiljeni izbor onih koji se ne odriču turske kafe čak ni kada su u svakodnevnoj žurbi zbog velike količine obaveza. Beograđani su u prethodnim danima imali prilike da zastanu na trenutak i da se na ulicama svog grada prepuste uživanju u šoljici omiljene turske kafe.

Svi građani koji u prethodnim danima nisu naišli naGrand Black’n’Easy tim, moći će da dobiju svoju kesicu prave turske kafe od 17 do 21 časova, 2. i 3. novembra u šoping centru Ušće i 9. novembra u Ada Mall-u. Za sve vas koji niste u prilici da preuzmete kesice omiljene kafe, City Magazine i Grand Black’n’Easy nagrađuju vas poklon paketom, koji pored pakovanja od 10 kesica kafe sadrži i mnoštvo drugih iznenađenja. Delimo 5 poklon paketa, a sve što treba da uradite je da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete u koje vreme najradije pijete kafu.

Priprema Grand Black’n’Easy kafe je veoma laka i jednostavna – dovoljno je samo da se sadržaj kesice prelije vrelom vodom, promeša, sačeka minut i šolja uživanja je spremna. Prilagođena različitim ukusima, ova kafa je omiljena u svakoj kancelariji, redakciji, studentskoj sobi, ali i neizostavni deo svakog kofera spremnog za putovanje! Na policama vašeg omiljenog supermarketa možete pronaći i Grand Black’n’Easy Milk koji je namenjen onima koji biraju kombinaciju fine teksture mleka i arome prave turske kafe, a za one koji vole dodatno da zaslade dan Grand Black’n’Easy postoji i u verziji sa šećerom.

Upotpunite predstojeće jesenje dane uz Grand Black’n’Easy, pravu tursku, spremnu za minut!