Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Grand kafa vas vodi u pozorište

Grand kafa vam već godinama poklanja uživanje u najkvalitetnijoj kafi i savršenom ukusu i mirisu, a sada i u najboljim pozorišnim performansima! Poslednje dve godine, ona je ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212, pokazujući da se kafa i scena odlično sporazumevaju – zajedničkim jezikom užitka!

Ovom prilikom, pet čitalaca imaće priliku da osvoji po dve karte za predstavu Avgust u okrugu Osejdž koja je na repertoaru Ateljea 212 u petak, 20. decembra, sa početkom u 20 časova na sceni „Mira Trailović”. Komad Avgust u okrugu Osejdž je jedna od najuzbudljivijih novih američkih drama, u kojoj se smenjuju žestoki smeh i tuga. Ova drama bavi se komplikovanim međuljudskim, ljubavnim i porodičnim odnosima i odvija se jednog avgusta u malom okrugu u Americi. Priča o mračnoj istoriji jedne porodice, o ženama jake volje koje je život razdvojio, a porodična kriza ponovo vratila u kuću u kojoj su odrasle, donela je piscu Trejsi Letsu mnogobrojne nagrade, a među njima i onu najprestižniju – Pulicerovu nagradu 2008. godine.

Režiju predstave, koja je igrana i na Brodveju, potpisuje Ljiljana Todorović, a uloge tumače Dara Džokić, Anita Mančić, Branimir Brstina, Jelena Petrović, Jelena Đokić, Milica Mihajlović, Branka Šelić, Mladen Andrejević, Dejan Dedić, Isidora Minić, Gordan Kičić i Nenad Ćirić.

Kombinacija dasaka koje život znače i omiljenog toplog napitka jednostavno je dobitna. Zato, napravite sebi savršen ugođaj – kafa sa dragom osobom, dlanovi spremni za aplauz i pravac pozorište!

Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju za osvajanje karata jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja vam je omiljena predstava Ateljea 212.