Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najveći Games.CON do sada stiže na Sajam – delimo ulaznice

AUTOR: CityMagazine 28 Nov, 2019
Najveći Games.CON do sada stiže na Sajam – delimo ulaznice

Games.Con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine ulazi u svoju četvrtu sezonu. Od 6. do 8. decembra kroz hale 1, 1a i 2 Beogradskog sajma, prodefilovaće najbolji gejmeri iz regiona a u planu su i nastupi najpoznatijih gameplay Youtube-ra, kao i drugih zvezda pop kulture.

Games.CON na jednom mestu okuplja ljubitelje svih vrsta igara – od virtuelne realnosti, preko PC gejminga i konzola, sve do tradicionalnih društvenih igara, kao i fanove stripa i fantasy franšiza. Sa preko 40.000 ljudi u proseku tokom 3 dana festivala prethodnih godina, Games.CON je poneo epitet „Najvećeg regionalnog festivala igara“.

Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.CON predstavlja najnovije svetske gaming hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ljubitelji PC igara i konzola će moći da se oprobaju u turnirima u najpopularnijim igrama kao što su LoL, DOTA, Warhammer, Fortnite, Mortal Kombat, FIFA, PES, NBA…  

Za one koji nisu baš nisu dobacili do turnirskog nivoa, eto prilike da pogledaju najbolje igrače iz regiona i možda pokupe nove taktike i podignu svoju igru na viši level. Sve informacije o turnirima i programu možete pronaći na Gamescon.rs kao i na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici festivala.

Svoje mesto pod Games.CON suncem tradicionalno nalaze i kosplejeri, zatim zaljubljenici u istorijsko mačevanje, paintball entuzijasti kao i brojni board gejmeri čija zajednica iz godine u godinu sve više raste.

Prodaja ulaznica za Games.CON startuje od 4. novembra na prodajnim mestima Gigs Tix-a. Cena jednodnevne karte je 500 dinara u pretprodaji (600 na dan festivala), a trodnevni komplet će se prodavati po ceni od 900 dinara.

Gde su igre tu je zabava – što znači da nas očekuje zabave napretek od 6. do 8. decembra u halama 1, 1a i 2 Beogradskog sajma.

City Magazine deli vam 3×2 ulaznice za ovogodišnji Games.CON, a sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja je vaša omiljena kompetitivna PC igra.

Games.con 2019

Bulevar vojvode Mišića 14
06.Dec 2019
08.Dec 2019
Beogradski sajam
500, 600, 900 RSD