Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Probaj ukuse leta i uživaj uz Barcaffe Lattiato – delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 30 Jul, 2019
Probaj ukuse leta i uživaj uz Barcaffe Lattiato – delimo poklone

Barcaffé Lattiato hladna kafa predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupna je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz neverovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osveženja, kao i uživanje u svim čarima leta na omiljenim mestima. Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji deo dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osveženje na poslu ili putovanju.

Posetite www.barcaffe.rs/lattiato i saznajte više ili pratite www.instagram.com/barcaffe_lattiato i koristite #barcaffelattiato kako biste bili u toku sa svim novostima i dešavanjima koje je za vas pripremio Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato nagrađuje čitaoce sa 3 poklon paketa. Sve što treba da uradite je da u komentarima na ovu vest na City Magazine FB stranici napišete sa kim najradije delite kafu.

Probaj ukuse leta i osveži se hladnom Barcaffe Lattiato kafom!