Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Proglašeni dobitnici nagradne igre „Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo“

AUTOR: CityMagazine 26 Nov, 2019
Proglašeni dobitnici nagradne igre „Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo“

Banca Intesa je proglasila dobitnike nagradne igre Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo, koji će imati priliku da budu deo jedinstvenog fudbalskog spektakla i da dožive neprocenjivo iskustvo.

Petoro srećnih dobitnika osvojilo je prvu nagradu – paket aranžman Put na utakmicu UEFA Champions League za dve osobe, koji uključuje avio prevoz, hotelski smeštaj, polisu putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana, kao i ulaznice za jednu od pet utakmica UEFA Champions League, koje će do kraja godine biti odigrane u Atini, Milanu, Madridu, Valensiji i Amsterdamu. Ulaznice za utakmice obezbedio je Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League. Pored toga, dodeljeno je i pet drugih i pet trećih nagrada – smart TV uređaja i vaučera za kupovinu sportske opreme.

U nagradnoj igri učestvovali su svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica za fizička lica, koji su u periodu od 2. 10. do 29. 10. 2019. godine svojom karticom izvršili najmanje jednu pojedinačnu transakciju na prodajnom mestu, putem online kupovine ili podizanjem novca na bankomatu na teritoriji Republike Srbije u vrednosti od minimum 3.000 dinara, odnosno minimum 25 evra u inostranstvu.