Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ultra izazov te vodi na karneval u Rio de Žaneiru 2020!

AUTOR: CityMagazine 22 Oct, 2019
Ultra izazov te vodi na karneval u Rio de Žaneiru 2020!

Tokom šest dana neprekidnog slavlja čudesni Rio otvara svoje ulice za najveću žurku na svetu, spektakularni karneval koji svake godine okupi na milione ljubitelja dobre zabave širom sveta.

Ultra nagradni konkurs i prilika da osvojiš fantastičnu glavnu nagradu: putovanje za dvoje na karneval u Rio de Žaneiru 2020. traje sve do 21. novembra ove godine. Pored putovanja u Rio, tokom nagradnog konkursa, očekuju te i brojne vredne robne nagrade. Prijavi se ili saznaj više o konkursu ovde.

Prijavi se na Ultra nagradni konkurs i osvoji besplatno putovanje za dvoje na karneval u Riju 2020.

U prestonici sambe tokom karnevala sve je podređeno zabavi, brzom ritmu koji pokreće na ples, blještavim kostimima i pozitivnoj energiji opšteg slavlja. Takmičenje za titulu najboljih školi sambe, tradicionalnog plesa poreklom iz Brazila, je i najspektakularniji deo karnevala tokom kojeg se na hiljade uigranih plesača smenjuje u brzom ritmu sambe u kostimima i koreografijama od kojih zastaje dah.

Ulične parade i žurke su takođe veliki deo karnevala, a procenjuje se da ih ima više od 500 širom grada. Ove žurke se zovu blocos i dešavaju se baš svuda: od fantastičnih tropskih plaža do brojnih kvartova Rija, a za najveću koja se dešava u srcu grada kažu da okupi i oko million ljudi. Ceo grad slavi uz igru i dobru muziku i sve što je potrebno je da se samo pridružiš veseloj povorci po svom izboru.

Karneval u Riju sledeće godine počinje 21. i traje do 26. februara, a za šansu da osvojiš besplatno putovanje za 2 osobe na Karneval u Riju 2020, prijavi se na Ultra nagradni konkurs ovde.

A pored karnevala Rio je dom i nekih od najčuvenijih atrakcija na svetu. Ovde su se smestile Kopakabana i Ipanema, neke od najlepših tropskih plaža, Glava Šećera i Korkovado sa svojim zadivljujućim vidikovcima, Tižuka, jedna od dve najveće urbane šume na svetu, kao i teren na kojem je Pele dao svoj hiljaditi gol, legendarna Marakana. Grad muzike, pesme, igre i najpre mesto koje neguje i slavi umetnost uživanja u životu, Rio de Žaneiro je definitivno grad koji ne nosi bez razloga nadimak čudesni.