Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Doživi Schweppes trenutak i osvoji nagrade sa karakterom

AUTOR: CityMagazine 28 Apr, 2021
Doživi Schweppes trenutak i osvoji nagrade sa karakterom

Proleće nam donosi nove avanture i iskustva koja zahtevaju čvrst karakter. Trenuci kada je potrebno da pokažete da li ste spremni za reski ukus iskušenja ili ipak birate sigurnu varijantu. Odluka je uvek tvoja.

Ovog proleća uz pravi osvežavajuć napitak, upusti se u nove avanture i učestvuj u nagradnoj igri „Doživi Schweppes iskustvo i osvoji nagrade sa karakterom” koja traje do 29.5.2021. godine. Iskoristi mogućnost da osvojiš neku od preko 4500 Zlatnih nagrada ili neku od 3 Platinum nagrade.

Pronađi promotivno pakovanje nekog od 5 prepoznatljivih Schweppes ukusa: Tonic Water, Bitter Lemon, Tangerine, Lemonade ili Orangeade i iskoristi kod ispod zatvarača na flašici ili otvarača limenke. Poseti stranicu www.schweppes.rs i registruj se, a zatim unesi kod i možda baš ti osvojiš neki od originalnih poklona iz kategorije Zlatnih nagrada. MacBook Air računar, poklon vaučeri za kupovinu u BPM, Fashion Company, Diopta prodavnicama, kao i Jasmin parfimerijama, poklon vaučeri za SPA vikend, setovi za serviranje koktela i koktelskih čaša, samo su neke od Zlatnih nagrada koje možeš osvojiti.

Svi uneti kodovi koji nisu dobitni u kategoriji Zlatnih nagrada učestvuju u izvlačenju za 3 Platinum nagrade, 29.5.2021. godine u 23:59 časova. Doživi Schweppes trenutak, jer možda baš ti osvojiš neku od 3 Platinum nagrade koje zahtevaju čvrst karakter: dvodnevno luksuzno iskustvo za dve osobe – vožnja poršeom i noćenje u hotelu, nezaboravan doživljaj na vodi uz krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četiri osobe ili razgledanje Beograda iz helikoptera za dvoje.

Doživi Schweppes trenutak, upusti se u nove avanture i stekni iskustva koja zahtevaju čvrst karakter i stvaraju osećaj zadovoljstva. Više informacija o nagradnoj igri pronađi na web stranici www.schweppes.rs.

Advertisement