Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Grand kafa: I miris i ukus i srećni praznici

AUTOR: CityMagazine 26 Dec, 2020
Grand kafa: I miris i ukus i srećni praznici

Magična atmosfera koju praznici nose sa sobom i ove godine je pristigla u naše domove. Iako je u malo drugačijem ruhu nego inače, ovo je i sada najlepši period godine kad uz dobro poznati miris i ukus s porodicom i prijateljima razmenjujemo najtoplije reči, osmehe, zagrljaje i najlepše želje!

A veseli Grand kafa Deda Mrazovi su kao i svake godine tu da nam požele srećne praznike i razvesele nas. Da nas podsete da svakog dana, a posebno tokom praznika, uživamo u najlepšim trenucima koje ćemo provesti s voljenima, i da jedni drugima poklonimo vreme ispunjeno radošću, da zajedno pravimo planove, donosimo nove odluke i zamišljamo nove želje.

Nezaobilazni sastojak svih trenutaka zbližavanja i stvaranja nezaboravnih uspomena svakako je šoljica omiljene Grand kafe. U njoj svakog dana uživamo s najmilijima! Njen miris nas sve okuplja oko stola i podseća da u svakom danu treba pronaći makar jedan trenutak za ono što nam je stvarno važno. I upravo su praznični dani idealni da bismo uživali i ugodili i sebi i bližnjima!

Uz dobro poznate melodije Zvončića veseli Grand kafa Deda Mrazovi nas podsećaju da je važno da imamo vremena za najlepše trenutke uz „jednu kaficu”. Zato zakuvajte kafu baš po svom ukusu, prepustite se prazničnom duhu i zajedno s najbližima kreirajte nove uspomene koje ćete pamtiti.

I miris i ukus i srećni praznici!