Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru ima dva nova studijska programa

AUTOR: CityMagazine 04 Jun, 2021
Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru ima dva nova studijska programa

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru se konstantno prilagođava društvenim promenama i svoju misiju ostvaruje kroz praćenje savremenih društvenih trendova. Dostupnost znanja mladima je jedan od ciljeva koji smo i u izazovnim vremenima uspeli da ostvarimo. Interaktivna nastava i mentorski rad sa studentima karakteriše Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru.

Osim prilagođavanja savremenim tokovima putem onlajn nastave, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru svoje studijske programe prilagođava potrebama i promenama na tržištu rada. Kako bi svršeni studenti lako došli do posla, tokom studija se osposobljavaju za praktičan rad kroz studijske programe koji podrazumevaju sticanje znanja neophodnog za dalji rad.

U akademskoj 2021/2022. godini pored već postojećih studijskih programa prava, poslovne ekonomije, srpskog, bosanskog, engleskog i nemačkog jezika i književnosti, psihologije, vaspitača dece predškolskog uzrasta, informatike, slikarstva i modnog dizajna, Internacionalni univerzitet studentima nudi i dva nova programa: grafički dizajn i poslovna informatika.

Pored sticanja znanja, studenti Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru imaju mogućnost da putem Erasmus+ programa predmete slušaju i na partnerskim univerzitetima širom sveta, ali i da predavači budu sa različitih svetskih univerziteta. Pored toga, studentima je pružena mogućnost aktivnog studentskog života na samom univerzitetu kroz uključivanje u vannastavne aktivnosti koje dodatno obogaćuju znanja stečena na nastavi.

Zbog svega navedenog, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru je pravi izbor za svršene srednjoškolce kako bi stekli znanja neophodna za rad u struci ili nastavili da se bave naučnim radom i akademskom karijerom.

Dimitrija Tucovića bb.
020/316-634