Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Leto je upravo dobilo novi ukus – NIS unapredio portfolio brenda Jazak

AUTOR: CityMagazine 08 Aug, 2019
Leto je upravo dobilo novi ukus – NIS unapredio portfolio brenda Jazak

Prvi i osnovni preduslov zdravlja oduvek je bila hidratacija. Iako unos preporučene doze od dva litra dnevno na prvi pogled ne deluje kao naročito komplikovan zadatak, veliki broj ljudi upada u klopku nedovoljne konzumacije tečnosti. Na sreću, izbor osvežavajućih napitaka obuhvata ne samo izvorsku ili mineralnu vodu, već i čaj, limunadu ili pak vodu sa voćnim ukusima. Pri tom, odsustvo veštačkih aroma i zaslađivača svakako ostaje najvažniji faktor za pravilnu hidrataciju organizma.

Kako bi izašla u susret zdravim navikama svojih potrošača kompanija NIS odlučila je da unapredi portfolio i proširi porodicu svog brenda Jazak vode, pa tako sve vozače, kao i potrošače obraduje novom linijom funkcionalnih voda koje će pružiti neophodne dnevne doze vitamina i minerala. Na tržištu se odnedavno nalaze četiri nove funkcionalne Jazak vode sa prirodnim voćnim ukusima, koji obnavljaju energiju i donose prirodno osveženje – zova i aloe vera, malina i limun, mandarina i limun, kao i breskva. Osnova je i dalje ista, odnosno dobro poznata fruškogorska izvorska Jazak voda u izbalansiranom mineralnom sastavu i idealnom odnosu magnezijuma i kalcijuma. Jazak funkcionalne vode obogaćene su vitaminima iz grupe B kompleksa, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti kao i očuvanju imunog sistema, a jedna boca obezbeđuje čak 75 odsto dnevnih potreba organizma.

U toku je akcija sa novim ukusima

U toku je akcija sa novim ukusima

Osim što brine o vašem zdravlju, skladan par zove i aloe vere odlično je letnje osveženje koje čini da se osećate dobro. Za ljubitelje ukusa breskve, nova voda pored vitamina iz grupe B kompleksa sadrži i biotin koji povoljno utiče na očuvanje nervnog sistema. Svež ukus mandarine uz dodatak limuna, idealno je osveženje za sve one kojima nedostaje magnezijum, kao i sportistima kojima je neophodan za normalno funkcionisanje mišića i sintezu proteina pri zamoru. Ako se ipak odlučite za ukus maline i limuna, pored uživanja u voćnoj prirodnoj aromi, obezbedićete i dnevnu dozu cinka, koji je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

Jazak voda od sada sa novim ukusima

Jazak voda od sada sa novim ukusima

Briga o optimalnom nivou energije tokom dugih vožnji sa funkcionalnim Jazak vodama poreklom sa Fruške gore postala je lakša i zabavnija. Neophodni vitamini i minerali sada su nadohvat ruke i učiniće vaš put lakšim i prijatnijim. Napravite pauzu na NIS Petrol ili GAZPROM benzinskim stanicama i osvežite se bez osećaja krivice.

Uvek treba voditi računa o hidrataciji

Uvek treba voditi računa o hidrataciji