Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Olakšice oko online sportskog klađenja – Šta sve treba da znate?

AUTOR: CityMagazine 27 May, 2021
Olakšice oko online sportskog klađenja – Šta sve treba da znate?

Online sportsko klađenje postaje sve popularnije ovih dana, naročito kada je u pitanju klađenje uživo ili klađenje na krajnji rezultat bilo koje utakmice. U to ime, hajde da zajedno pogledamo šta to sve treba da se zna pre nego što se upustimo u online sportsko klađenje.

Saveti za uspešno online sportsko klađenje

Bilo da ste iskusni ili ste novi u svetu sportskog klađenja, uvek je dobro da pogledate par saveta na ovu temu. Dakle, nema tu mnogo nejasnih stvari, već je bitno da se pojasne principi na kojima se bazira ova vrsta klađenja.

Hajde da vidimo te savete onda!

1) Krenite sa malim ulozima

Prvo, a moguće i najbitnije pravilo oko online sport klađenja je da se krene sa malim ulozima. Na taj način, možete da dođete do velikih suma, pogotovo kada se radi o nekom sportu gde uvek ima utakmica.

Dakle, ovo je bitno iz više razloga. Pored dobre šanse za dobitak, mali ulozi takođe ne odnose mnogo kada izgubite. Sa druge strane, tiketi malih uloga vas uče puno toga. I baš tako niste puno platili iskustvo i školu, a moglo je biti mogo gore.

2) Usredsredite pažnju na jednu stranu

Kada je sportsko klađenje u pitanju, bitno je da se fokusirate samo na određenu stranu. Šta to zapravo znači? Pa ovako, odaberite jedan sport, pročešljajte malo tu, i onda napravite taktiku kađenja po turnirima i utakmicama.

Ovo možda zvuči teško, ali zapravo nije, a takođe može da bude i veoma zabavno za one koji uživaju u klađenju. Dakle, nikada ne dozvolite da se fokusirate na previše strana i da ulazite u više sportova. Kada se na primer kladite samo u jednoj ligi, onda su veće šanse da dobijete jer vam je pažnja usmerena tu.

3) Uzmite u obzir sve opcije

Jedno od bitnijih pravila online sportskog klađenja je da uzmete sve aspekte u obzir. Povrede igrača, vreme pred meč, teren na kom se igra, sve to može da utiče na rezultat i krajnji ishod meča. Takođe, bitno je da znate da li vaša kladionica ima određene bonuse, kao što je meridian bonus dobrodošlice.

Pored toga, od velike je važnosti da znate kada se igra meč na koji biste se kladili. Uvek je dobro da unapred napravite taktiku za klađenje i da pratite vašu prognozu prema vestima iz dana u dan.

4) Dobro se upoznajte sa domaćim timom

Uvek kada domaći tim igra, veće su šanse da on bude favorit, nego da se igra na neutralnom terenu, ili u gostima. U to ime, ukoliko biste se kladili na određen tim, onda je od velikog značaja da se upoznate sa domaćim terenom.

Igrači uglavnom beleže bolje rezultate na tom terenu jer tu treniraju. Na vama je da se dobro naoštrite informacijama i da hvatate takve utakmice. Dakle, ukoliko bi se igrala utakmica između Real Madrida i Barselone, logično je da veće šanse Real ima ukoliko se igra na Santijago Bernabeu.

5) Branite tiket uživo

Klađenje uživo je veoma uzbudljivo, a može biti i veoma korisno. Jasno je da kad se utakmica lomi, a vi imate favorita koji se muči da odbrani rezultat, da sve može poći naopako.

Tu je spas online uživo klađenje jer možete odigrati tiket suprotan vašem i osigurati bar neki dobitak ukoliko bi vam tiket propao. Ovaj vid klađenja je idealan u NBA ligi.

6) Nikad se ne kladite na svoj omiljeni tim

Jedno od ključnih pravila za bilo koje klađenje, ne samo za online sprotsko, je da se ne kladite na tim za koji navijate. Prosto je, emocije će vas poneti u suprotnom pravcu i sve što biste rezonovali na osnovu logike i statistike će pasti u vodu.

Naravno, to nije slučaj ukoliko je vaš omiljeni tim favorit! Međutim, uvek je dobro da imate sve informacije o statistici i drugim stvarima i na osnovu toga odigrate klađenje.

7) Naučite bitne pozicije u sportu

Kada se fokusirate na samo jedan sport, onda polako uviđate neke sitnice. To su naravno pozicije na terenu. Svaki sport ima neke istaknutije pozicije koje donose preokrete i značajnije stvari. Baš zato je bitno da se opremite znanjem i u ovoj oblasti.

U Međunarodnoj fudbalskoj federaciji stvar je jasna! Oni imaju podatke o svim klubovima, i o svim igračima i njihovim statistikama. Zašto ne biste to iskoristili da napravite veliki novac putem online sportskog klađenja.

Isti je slučaj i u drugim sportovima, dokle god su timski.

Za kraj

Dakle da sumiramo, ukoliko želite da budete uspešan online sportski kladioničar onda je bitno da se pridržavate nekih principa. Sami odlučite gde želite da stavite pare, dokle god je ta odluka bazirana na osnovu statistike, dobri ste.

Sve u svemu, ovo je samo jedan od članaka koji vam može pomoći da se bolje snađete u ovom svetu.

Naslovna fotografija: Unsplash