Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Planirate život u centru Beograda? Po ceni već od 2.850 evra po kvadratu dobijate stan na najboljoj lokaciji!

AUTOR: CityMagazine 17 Mar, 2021
Planirate život u centru Beograda? Po ceni već od 2.850 evra po kvadratu dobijate stan na najboljoj lokaciji!

Mnogi koji su prošli kroz liste prodajnih oglasa i razgledanje ponude stanova u Beogradu u potrazi za jednim, ali vrednim, znaju koliko je teško pronaći stan koji zadovoljava osnovne kriterijume – kvalitetnu gradnju, prostranost, prihvatljivu cenu, uz obezbeđen parking i lokaciju gde je sve nadohvat ruke.

Ipak, trendovi na beogradskom tržištu se menjaju u korist građana koji nisu spremni da prave kompromise kada je kvalitet života u pitanju, a ne pristaju na basnoslovne cene. To znači da je moguće pronaći željeni stan u novogradnji u strogom centru i to po ceni već od 2.850 evra po kvadratnom metru, sa uračunatim PDV-om i to ni manje ni više nego u ponudi Belgrade Waterfront-a. U ovu cenu ulaze kuhinjski i kupatilski elementi izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kao i ugradni plakari u sobama i hodnicima. To znači da možete da zaboravite na beskrajno telefoniranje, dogovaranje i nadgledanje stolarskih radova i produženi boravak majstora u kući. Naprotiv, od trenutka kad dobijete ključ stana u ruke, možete da počnete da uživate u životnom prostoru o kom ste maštali. Od arhitektonskih skica, pa do završnih radova, zgrade Belgrade Waterfront-a osmišljene su tako da stanarima pruže vrhunski kvalitet života – sve imaju podzemnu garažu, recepciju, obezbeđenje, unutrašnje dvorište i službe koje čistoću održavaju na najvišem nivou. 

Stanovi u Belgrade Waterfront-u prodaju se sa ugrađenim kuhinjskim elementima

Dodatni veliki plus pri kupovini stana u Belgrade Waterfront-u je idealna lokacija svake zgrade, pa stanari mogu da vode lagodan i miran život, a u srcu gradskih dešavanja, na pešačkoj razdaljini od uređenog i cele godine aktuelnog šetališta Sava Promenade i nedavno rekonstruisanog Savskog trga. Na atraktivnost komšiluka utiču i neposredna blizina Savskog parka, kao i najvećeg šoping centra u regionu, Galerije Belgrade, koja osim uzbudljivih šoping tura nudi i brojne druge savremene sadržaje u kojima će stanovnici ovog kraja rado uživati, i sami i u izabranom društvu.

Ako ste već sigurni da nema razloga da tragate dalje i da je odluka manje-više doneta, obradovaće vas vest da do željenog stana pored reke možete doći još povoljnije, ako se za kupovinu odlučite tokom Prodajnog dana u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, a o prvom narednom se možete informisati i izraziti zainteresovanost za kupovinu, na sajtu Belgrade Waterfront-a.

Ne propustite priliku da rešite svoje stambene brige jer put do sreće nikad nije bio jednostavniji i brži, a cena beskompromisnosti povoljnija.