Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Pokemoni – prva serija igračaka u Happy Meal ponudi od 100% reciklirajućeg materijala

AUTOR: CityMagazine 11 Jun, 2021
Pokemoni – prva serija igračaka u Happy Meal ponudi od 100% reciklirajućeg materijala

U skladu sa opredeljenjem kompanije i posvećenosti očuvanju životne sredine, u svim McDonald’s restoranima u Srbiji od 11. juna decu očekuje nova Pokemon kolekcija, koja je prva serija igračaka, u okviru popularnog Happy Meal obroka, od 100% reciklirajućeg materijala. Sve igračke iz ove serije su od papira i ne sadrže plastiku.

Svaka igračka se sastoji od seta od 4 kartice upakovane u Pokemon foliju što decu podseća na kartice koje kupuju na kioscima ili u prodavnicama. Pored toga, svaki set karata takođe će imati neki od papirnih predmeta kao dodatni poklon povodom proslave 25. rođendana Pokemona. Biće to jedan od dodatna četiri predmeta od papira (male nalepnice, kutija za kolekcionarske kartice, velika nalepnica, ram za fotografije) koji dolaze u različitim verzijama kako bi se obezbedila raznolikost u čitavoj seriji.

Zahvaljujući McDonald’s Happy Reader programu, nekoliko godina unazad roditelji imaju mogućnost izbora između igračaka i knjiga i imaju priliku da direktno utiču na životnu okolinu. Kompanija želi da iskoristi svoj uticaj i posvećena je misiji testiranja inovativnih održivih rešenja u svim segmentima poslovanja, uključujući i igračke u Happy Meal ponudi.