Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ponuda banaka kreirana specijalno za Belgrade Waterfront: Stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje

AUTOR: CityMagazine 01 May, 2021
Ponuda banaka kreirana specijalno za Belgrade Waterfront: Stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje

Sve one koji planiraju kupovinu stana obradovaće informacija da su u ponudi krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront, zahvaljujući kojima pozajmicu banke za novi životni prostor mogu da dobiju u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Krediti specijalno osmišljeni za Belgrade Waterfront pružaju širi izbor raspoloživih stanova, s obzirom da je veliki broj zgrada u okviru projekta u različitim fazama izgradnje.

Kvadrat stambenog prostora u Belgrade Waterfrontu može da se kupi već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Uz stambene kredite u ranoj fazi izgradnje, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge gradske lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u Belgrade Waterfrontu, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život – od prodavnica, vrtića, škola, kafića, restorana, do prostora za rekreaciju i najvećeg tržnog centra u regionu, Galerije Belgrade.

Registracijom na belgradewaterfront.com svi zainteresovani mogu da dobiju više informacija o uslovima za dobijanje kredita, kao i o aktuelnoj stambenoj ponudi.

Autor naslovne slike: Predrag Vučković