Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Prolećno čišćenje kao melem za zdravlje i dušu – uživajte u besprekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste

AUTOR: CityMagazine 19 Apr, 2021
Prolećno čišćenje kao melem za zdravlje i dušu – uživajte u besprekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste

Kažu da je prolećno čišćenje dobro za dušu, a o zdravlju da i ne govorimo, te ovih dana svi ulažemo znatno više napora kako bismo zaštitili sebe i svoje domove. Dolaskom proleća, većina ljudi preduzima određene korake za poboljšanje svoje rutine čišćenja i to posebno oko samog ulaza u dom – od dezinfekcije paketa koje unose, do pranja ruku i odeće čim uđu u kuću.

Brzim i efikasnim uklanjanjem svih vrsta nevidljivih zagađivača, klica i alergena, najnoviji Samsung kućni aparati nude mir koji dolazi sa čistim domom. Stoga se kompanija Samsung potrudila da napravi sjajnu ponudu sa popustima do 30 odsto na odabrane modele mašina za pranje i sušenje veša, usisivača, kao i kombinovanih mašina.  

Inovativna WW6800T mašina za pranje veša koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mehuriće pa brzo ulazi u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.[1] Prilikom pranja veša, svima se dešava da već uključe mašinu, pa se tek naknadno sete da su zaboravili još jedan prljavi par čarapa ili majicu u drugoj prostoriji. Rešenje za to je AddWash™ tehnologija koja omogućava jednostavno dodavanje zaboravljenih odevnih predmeta u toku samog pranja.

Trenuci kada želite da obučete omiljene pantalone, ali su one još uvek mokre od pranja, sada postaju prošlost uz DV8000T mašinu za sušenje veša. Vaša odeća biće osušena i spremna za nošenje u rekordnom roku – birajući ciklus Superbrzina, mešovito punjenje odevnih predmeta od pamuka i sintetike može biti suvo za samo 81 minut[2], a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtenja, smanjiće se nivo buke koju mašina proizvodi.

Korisnici će sada moći da uživaju u slobodnom vremenu duže i bezbrižnije, jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Pored toga, petoslojni filtrirajući sistem uspešno eliminiše prašinu i alergene iz vazduha.

Jet Bot usisivač

Udruženim snagama, ovi uređaji čine dom svežim i čistim, štedeći vreme ali i kućni budžet, zahvaljujući popustima do 30 odsto[3], za svaku kupovinu navedenih uređaja do 2.5.2021. godine ili do isteka zaliha. Za više informacije posetite: https://www.samsung.com/rs/offer/clean-promo-2021/.

Izabrani proizvodi dolaze i sa pet godina garancije koja važi za određene mašine za pranje veša i usisivače kupljene do 30.6.2021, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene do 31.5.2021. Za više informacija posetite: https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-promo-2021/.


[1] Na osnovu izveštaja laboratorije za ispitivanje performansi kompanije Springboard Engineering na EMPA trakama, u poređenju uobičajenog deterdženta i tehnologije mehurića bez mehaničkog delovanja.

[2] Ispitano na modelu uređaja Samsung DV8000T u skladu sa standardom IEC i količinom veša težine 3 kg.

[3] Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cene u ovlašćenim Samsung prodavnicama, o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu.