Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

AUTOR: CityMagazine 23 Apr, 2021
Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

Već smo pri kraju aprila, meseca kada smo prvi put otvorili vrata našeg centra 2013. godine, a ovog 25. aprila obeležavamo već osam godina od kako se družimo i stvaramo zajedničke uspomene. Osam godina smo jedan od vodećih centara i predstavljamo mesto dobrog šopinga, mesto koje spaja porodicu, mesto dobre zabave i druženja.

Kao vaš verni komšija, ostajemo idealna destinacija za otkrivanje vaših strasti. Ove godine sa ponosom možemo da se pohvalimo da smo proširili ponudu i otvorili treći nivo. U sklopu novootvorenog dela centra nalaze se poznati srpski trgovinski lanci na malo koji nude širok spektar međunarodnih brendova za dom i porodicu. Prateći svetske trendove i osluškujući vaše potrebe težimo da opravdamo poverenje koje gradimo već osam godina.

Ovogodišnje slavlje ćemo upriličiti uz popuste, nagrade, radionice i mnogobrojna iznenađenja. Pridružite se rođendanskoj proslavi 24. i 25. aprila, jer mi slavimo, a vi dobijate.

Pored programa u centru, zapratite naš IG profil @stadionshoppingcenter i učestvujte u Slavimo osam godina! giveaway-u od 19. do 25. aprila i možete postati jedan od 8 dobitnika poklona koje su za vas pripremili Gigatron, H&M, Extra Sports, Games, Yves Rocher, Ars, Vitapur.

Zajedno otkrivamo strasti već 8. godina!

Više informacija na stadionshoppingcenter.rs.

Program:

Subota 24. april:

  • od 12h do 20h Zamisli želju, nagradna radionica
  • od 12h do 20h Nagradni kviz Koliko znaš o SC Stadion?
  • 16h Pinjata

Nedelja 25. april:

  • od 12h do 20h Zamisli želju, nagradna radionica
  • od 12h do 20h Nagradni kviz Koliko znaš o SC Stadion?
  • 16h Pinjata
  • od 17h do 18h Magični svet