Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vero predstavlja: Dobijte na vremenu tokom novogodišnje euforije

AUTOR: CityMagazine 28 Nov, 2020
Vero predstavlja: Dobijte na vremenu tokom novogodišnje euforije

Prve pahulje snega nam mašu iza ćoška, zima trlja svoje dlanove, gužve u saobraćaju tradicionalno postaju sve veće, a kao i uvek – slobodnog vremena je sve manje. Zato ga treba iskoristiti na najbolji mogući način! Jer, vreme je najdragocenija valuta i niko ga nema za bacanje.

A kako uštedeti vreme kad nam svima u toku dana zatreba mnoštvo različitih stvari – svaka iz nekog drugog dela grada? Originalan poklon za sestrića, ukusni grčki jogurt, novi praznični stolnjak, novogodišnja dekoracija, sveže namirnice, zdrava hrana, veganski burgeri ili pak one tradicionalne đakonije za slavski ručak. A kako stići i sve ovo nabaviti u jednom danu i njegova 24 sata? Od sada – veoma lako!

Ukoliko živite u glavnom gradu naše lepe zemlje, uz svaki Super Vero objekat u Beogradu naći ćete i Jumbo! Što bi značilo – sve na jednom mestu! Super Vero je tu da zadovolji vaše hedonističke ukuse kad su u pitanju piće i hrana, da se poigra mirisima i ukusima, da oduševi vaša nepca i zagolica sva čula. A da sve bude servirano i postavljeno na adekvatan način, da vam u kući bude udobno i toplo, da svi ukućani budu srećni i prijatno obradovani idealnim poklonom, tu je Jumbo – koji nudi sve za vaš dom i radosnu porodicu.

Bilo da spremate slavu za porodicu ili okupljate najbliže prijatelje uz fondu od sira ili čokolade, širok asortiman kvalitetnih grčkih proizvoda iz Super Vera dovešće ukuse Mediterana u vaš dom. A Jumbo će taj isti dom ispuniti osmehom Deda Mraza i drugih prazničnih junaka koji će vam namigivati s novogodišnjih ukrasa. Jer, oni znaju šta se sve krije u šarenim paketićima koje ste pripremili da obradujete svoje najbliže – ali i sebe. Napokon, možete bez žurbe da uživate u poklonima i toplini svog doma – jer ste sve pronašli na jednom mestu i tako ste i produžili dan.

Uz Super Vero objekte na Voždovcu, Konjarniku i Novom Beogradu nalaze se prostrane Jumbo prodavnice do 1.500 m2 s kompletnim asortimanom, dok u ostalim Super Vero marketima možete uživati u najatraktivnijem sezonskom Jumbo asortimanu. A oni koji žele da uplivaju u čaroban svet Jumba u svoj njegovoj raskoši i lepoti, najbolje je da posete TC Zemun – gde Jumbo nudi najveći izbor igračaka, ukrasa i poklona za sve prilike i uzraste. Ušuškajte se u jesen uz sve što vam Jumbo pruža za vaš dom, baštu ili kancelariju, ali i za vas i vaše najdraže, kao i za nadolazeće praznike koji će sijati sjajnije uz Jumbo dekoracije!