Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li je Rič Pol novi dečko Adel?

AUTOR: CityMagazine 20 Jul, 2021
Da li je Rič Pol novi dečko Adel?

Pevačica Adel 2019. godine razvela se od Sajmona Koneckog, i od tada se javnost interesuje za njen emotivni status. U jednom trenutku činilo se da je uplovila u vezu sa reperom Skeptom, međutim tokom 2020. stigao je demanti. Najnovije fotografije koje su dospele u medije podgrejale su nagađanja, i mnogi su uvereni da pop zvezda ima novog dečka. U nastavku otkrijte više detalja, a glavni akter je Rič Pol.

Par se pojavio na košarkaškom meču vidno dobro raspoložen, pa iako nemamo potvrdu lepih vesti, možemo da čitamo između redova. Komentator Brajan Vindhorst nazvao je Adel novom devojkom Riča Pola, te dodao da će o ovome pisati sve vodeće agencije, pre svega u Engleskoj.

Verujemo da vam ime ovog momka ne zvuči poznato, ali reč je o jednom od najuticajnijih NBA agenata. Jedan od klijenata mu je Lebron Džejms, pa se našao i na prestižnoj listi Forbs magazina. Njegovo bogatstvo procenjeno je na približno 100 miliona evra.

Christian Petersen / Getty images

Nakon ove priče, ostaje nam jedino da sačekamo dalji razvoj događaja, i saznamo da li je reč o tek prolaznoj vezi ili nečem ozbiljnom.

Izvor: Cosmopolitan España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Christian Petersen / Getty images, Ronald Martinez / Getty images