Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šta Gvinet Paltrou kao bivša devojka Bena Afleka misli o fenomenu „Benniferˮ?

AUTOR: CityMagazine 14 Sep, 2021
Šta Gvinet Paltrou kao bivša devojka Bena Afleka misli o fenomenu „Benniferˮ?

Ukoliko ste iole upućeni u dešavanja u svetu, nisu vam promakle najnovije fotografije Dženifer Lopez i Bena Afleka nastale na Venecijanskom festivalu. Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje para na jednom velikom događaju još od 2003. godine. Upravo iz tog razloga, sva pažnja medija usmerena je na njih, a ukoliko želite da saznate mišljenje glumice Gvinet Paltrou o ovoj obnovljenoj romansi, ostanite sa nama i u redovima koji slede.

Dolazak u Veneciju označio je zvaničnu potvrdu onoga o čemu se već mesecima priča. Kada malo razmislimo, odabrali su pravu lokaciju za razmenu emocija na crvenom tepihu. Ben Aflek imao je premijeru filma The Last Duel, a Dženifer ga je podržala. Naravno, svi prisutni i pratioci na društvenim mrežama mogli su da zapaze osmehe i prisnost, koji govore da im ovaj put dobro ide.

Instagram: marielhaenn

Kao što smo mogli i da očekujemo, fotografije su propratili i komentari, mahom pozitivni, koji će partnerima pružiti dodatni vetar u leđa. Kim Kardašijan jedna je od prvih poznatih ličnosti koja se oglasila lepim rečima, a nama je posebno interesantna reakcija Benove koleginice i nekadašnje devojke.

Marijen Hen, koja je zadužena za izgled pevačice i glumice, podelila je nekoliko kadrova svoje klijentkinje u društvu dečka. Ispod njih može se pročitati komentar Gvinet Paltrou, koja je napisala: „Ovo je preslatkoˮ. Ona se zabavljala sa Benom Aflekom kratko, tokom 1998. godine, nakon raskida sa Bredom Pitom. Upoznali su se na jednoj radoj večeri, a zatim i sarađivali u filmovima Bounce i Shakespeare in Love. Nekoliko godina nakon razlaza, izjavila je da veza nije potrajala, jer Ben u tom periodu nije bio spreman da se vezuje. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, što se može zaključiti i iz ove poruke.

Instagram: marielhaenn

Izvor: Cosmopolitan España

Naslovna fotografija: Leon Bennett / Getty images