Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Horoskop otkriva u koju boju treba da ofarbate svoju spavaću sobu

AUTOR: Isidora Spasić 09 Mar, 2021
Horoskop otkriva u koju boju treba da ofarbate svoju spavaću sobu

Kako se vreme prolepšava i proleće lagano bliži, došao je momenat da malo preuredite svoj dom. Upravo zbog toga vidite šta vam zvezde poručuju, pa spavaću sobu ofarbajte u boju koja je usklađena sa horoskopskim znakom.

Ovan (21. mart – 19. april) / Čisto bela

Vi ste po prirodi ratnik, ali kao prvi znak zodijaka, sa sobom nosite snagu života i čistotu. Minimalistički stil vaše sobe dodatno će obezbediti bela boja, koja će uneti mir i pomoći da napunite baterije.

Foto: www.purewow.com

Bik (20. april – 20. maj) / Šumazelena

Pošto ste zemljani znak koji ceni relaksaciju i uživanje, vaš dom je ujedno vaša oaza. S obzirom da takođe volite i prirodu, zelena nijansa će učiniti da spavaća soba deluje kao da boravite u šumi.

Foto: www.purewow.com

Blizanci (21. maj – 20. jun) / Bledožuta

Decentno žuta boja na najbolji način prikazaće vaš vedar, pozitivan i znatiželjan pogled na svet. A kada se uključi skeptična strana, ova vesela boja odagnaće svaku nedoumicu.

Foto: www.purewow.com

Rak (21. jun – 22. jul) / Toplosiva

Kao horoskopski znak koji ceni ušuškanost, važno je da vaša spavaća soba bude mesto u kom ćete moći da odmorite psihu. Siva će zato uneti harmoniju, koja vam je potrebna u svakodnevnom životu.

Foto: www.purewow.com

Lav (23. jul – 22. avgust) / Lavandaljubičasta

Poznato je da vi morate biti u centru pažnje. To je sasvim u redu, jer vaša ličnost prosto dominira. Lavandaljubičasta dovoljno je odvažna da prikaže vaš nesputan duh, i da stavi do znanja ko je prava kraljica/kralj džungle.

Foto: www.purewow.com

Devica (23. avgust – 22. septembar) / Tegetzelena

Veoma specifičan estetski kod dozvoljava vam da idete korak dalje kada je u pitanju biranje boje za spavaću sobu. Zato pristiže sofisticirana kombinacija plave i zelene, dovoljno originalna da podrži vašu kreativnost.

Foto: www.purewow.com

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) / Puderroze

Toplina i balans vaše su prepoznatljive karakteristike. Jasno je da ćete se najbolje osećati u prostoru koji sugeriše sklad i uravnoteženost, te je puderroze boja dovoljno nežna da prezentuje vaš šarm.

Foto: www.purewow.com

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) / Bledocrna

Intenzivne i strasne škorpije dobro znaju da je njihova spavaća soba beg od spoljnog sveta. Kako se ničega ne bojite, svetlija varijanta crne boje biće dobar izbor, jer će pokazati koliko ste kul i neustrašivi.

Foto: www.purewow.com

Strelac (22. novembar – 21. decembar) / Zagasitonarandžasta

Zona komfora se za vas nalazi tamo gde je u najavi neka avantura. Zbog toga što ste vatreni znak, narandžasta će biti dovoljno uzbudljiva, ali i dovoljno umirujuća boja za sobu.

Foto: www.purewow.com

Jarac (22. decembar – 19. januar) / Kremastobež

Uvek se, baš poput jarca ili koze, penjete ka najvišem vrhu. A kada stignete do cilja, želite zasluženi odmor. Kremasta boja zidova u spavaćoj sobi pomoći će da vam se duša i telo odmore.

Foto: www.purewow.com

Vodolija (20. januar – 18. februar) / Nežnoplava

Slobodnog ste duha, cenite ljude, i veoma ste humani. Boja koja će pomoći da se osećate kao da letite i plivate jeste plava. Ali ne bilo koja varijanta plave, već ona nežna koja asocira i na vazduh i na vodu.

Foto: www.purewow.com

Ribe (19. februar – 20. mart) / Marinplava

Ovde nema puno mozganja. Vi ste dete mora i dubokih voda, stoga je marinplava boja idealna za zidove sobe u kojoj spavate. Ova boja doprineće tome da se relaksirate, ali i prepustite svojoj bujnoj mašti.

Foto: www.purewow.com

Fotografije za naslovnu sliku: www.purewow.com