Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovaj prelepo dizajnirani zvučnik izgledaće savršeno na vašoj polici za knjige

AUTOR: CityMagazine 28 Apr, 2021
Ovaj prelepo dizajnirani zvučnik izgledaće savršeno na vašoj polici za knjige

Proizvođač audio opreme Bang & Olufsen je u saradnji sa Bendžaminom Hjubertom iz dizanjerskog studio LAYER napravio Wi-Fi zvučnik pod imenom Beosound Emerge, koji će dobro izgledati gde god da ga stavite u svom domu.

U pitanju je elegantno dizajniran zvučnik u obliku knjige, koji se prodaje u dve boje, crnoj i zlatnoj. I pored svog tankog oblika, on je napravljen tako da ispušta savršeno jasan zvuk u najudaljenije kutke vašeg doma. Osim toga, on sadrži 4-inčni vufer, koji zvuku daje više nego odličan bas, posebno u odnosu na zvučnike slične veličine.

Prirodno je da je zvučnik ovakvog kvaliteta napravljen i od najboljih materijala. U izradi kućišta zlatnog zvučnika korišćeni su aluminijum, tekstil i prirodna hrastovina, dok je crni model napravljen od aluminijuma i polimera. Komande zvučnika Beosound Emerge nalaze se na njegovom vrhu, a budući da ima integrisan Google Assistant, on takođe reaguje i na glasovne komande.

Zbog svog kvaliteta, funkcija koje nudi i veoma lepog dizajna, Beosound Emerge zvučnik nije baš povoljan. Naime, njegova crna verzija se prodaje po ceni 699 dolara, dok je zlatni model znatno skuplji i košta 899 dolara. S druge strane, za koliko zvučnika možete reći da izgledaju ovako dobro?

Izvor: Endgadget