Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Chanel vam odskora nudi mogućnost da testirate njihov karmin od kuće

AUTOR: CityMagazine 01 Mar, 2021
Chanel vam odskora nudi mogućnost da testirate njihov karmin od kuće

Era stavljanja karmina na usne u radnjama je zbog pandemije korona virusa završena. Na našu sreću, nedavno se pojavila nova aplikacija brenda Chanel koja nudi mogućnost probanja različitih karmina, ali virtuelno.

Zahvaljujući tehnologiji veštačke inteligencije, aplikacija Chanel Lipscanner je u stanju da pronađe boju koja vam savršeno pristaje iz asortimana karmina ove kompanije. Sve što treba da uradite je da izaberete fotografiju na kojoj imate željenu boju karmina, obeležite vaše usne, i aplikacija će ostatak uraditi sama. Naravno, nije neophodno da to bude vaša fotografija, već to može da bude fotografija neke druge osobe koja nosi karmin koji vam se sviđa, a moguće je napraviti i selfi ili fotografisati bilo šta u vašem okruženju što ima željenu boju.

Istog trenutka kada aplikacija odgovori sa svojim predlogom, dobićete mogućnost da virtuelno probate dati karmin, i sve to bez izlaska iz kuće! Svaki put kada izaberete neki karmin, vaše usne na priloženoj fotografiji će poprimiti njegovu boju i vi ćete vrlo lako moći da uporedite kako vam stoje različite nijanse. Ne može biti jednostavnije od toga!

Aplikacija Chanel Lipscanner je besplatna i dostupna je u App Store-u.

Izvor: Design Taxi