Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li su ove poznate dame privlačnije kao plavuše ili brinete?

AUTOR: CityMagazine 02 Apr, 2021
Da li su ove poznate dame privlačnije kao plavuše ili brinete?

Puno dama tokom života nađe se pred dilemom da li plava ili smeđa kosa, mada ima i onih koje su poprilično sigurne šta je najbolji izbor za njih, i ne usuđuju se na promenu. Činjenica je da su pojedine žene prelepe baš takve kakve jesu, pa ne moraju mnogo da razmišljaju na ovu temu.

Promena može biti suptilna ukoliko je reč o sličnoj nijansi kose, ali i vrlo drastična, što je mač sa dve oštrice. Nekada je promena boje pun pogodak, ali neretko izaziva nezadovoljstvo i komentar šta mi je ovo trebalo… Kao što vidite iz naslova, danas ćemo upoređivati fotografije poznatih dama na kojima imaju drugačiju boju kose, kako bismo se malo zabavili, ali i potražili inspiraciju…

Kao što smo već naveli, doživljaj lepote je individualan, baš kao i naša spremnost na rizik i eksperimentisanje sa bojom kose. Ni zvezde se po ovom pitanju ne razlikuju od nas, pa smo često svedoci kako suptilnih promena, u vidu blagih preliva i nešto drugačijeg nijansiranja, tako i potpunih zaokreta u vizuelnom identitetu. Mi glasamo za odvažnost i podržavamo izlazak iz zone komfora, jer to je jedini put da shvatite šta vam zaista najbolje pristaje.

Kao što ćete uskoro videti u galeriji ispod teksta, među damama koje smo odabrali ima srećnica koje se odlično snalaze kako u ulozi plavuša, tako i brineta, dok je kod nekih drugih očigledna prevaga na račun jedne od ove dve nijanse kose. Ukusi su različiti, zato o njima nećemo previše raspravljati, već vas odmah prepuštamo galeriji gde ćete sami doneti svoj sud i odabrati favorite. U svakom slučaju, nadamo se da će vas ovi primeri poznatih dama inspirisati da ovog proleća unesete promenu i osvežite svoj izgled.

Izvor: Elle España