Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Dženifer Lopez ima novu frizuru

Dragi naši, kao što vidite, Dženifer Lopez ovih danas interesantna je kako zbog privatnog života, tako i promene izgleda. Nakon prošlonedeljnog teksta u kome smo se pozabavili njenom nekadašnjom, a po svemu sudeći i aktuelnom ljubavi, ova zvezda se potrudila da se o njoj ponovo piše. Naime, ona je jedna od retkih dama kojima polazi za rukom da ponesu različitu boju ili dužinu kose, uvek sa podjednakim uspehom. Tako smo je viđali sa talasastom bob frizurom, XXL nadogradnjom, a sada je odlučila da isproba šiške. Za ovu promenu je zaslužan Kris Eplton, koji je već dugi niz godina zadužen za stilizovanje njene kose.

Tajna nove frizure leži u vešto skraćenim šiškama sklonjenim sa čela, za „zavesa” efekat. Ostatak kose je ostao nepromenjen, a kao što ćete videti na fotografiji, reč je o karamel nijansi. Prethodno su sličnu frizuru ponele Prijanka Čopra i Aleksa Čang, koje su takođe prepoznale ovaj trik kao sjajan vid uobličavanja lica i stvaranja dodatnog volumena. Sada je trenutak za iznenađenje koje ste čekali!

Instagram: chrisappleton1

Postoje oni koji se pitaju da li je u pitanju perika ili trajnije rešenje, ali jedno je sigurno, pevačica i glumica zna koji potez da povuče u svakom trenutku. Njen šminker je upotpunio ovo izdanje svedenom šminkom. Karmin u boji kože, zagasita senka i tek malo hajlajtera, bili su dovoljni.

Da li se i vama dopada ova promena?

Izvor: Cosmopolitan UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: @chrisappleton1