Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako Mišel Fajfer izgleda bez trunke šminke?

AUTOR: CityMagazine 21 May, 2021
Kako Mišel Fajfer izgleda bez trunke šminke?

Za svoj 63. rođendan, glumica Mišel Fajfer odlučila je da prirodan izgled, bez imalo ulepšavanja, ovekoveči selfijem. Reakcije njenih fanova bile su mahom pozitivne, jer smatraju da je ona samosvesna žena retke lepote. Verujemo da je tajna u nezi prilagođenoj potrebama zrele kože, a nama je drago što je izabrala taj put. Tokom duge karijere uvek se trudila da se izdvoji izvedbom, a ne fizičkim izgledom.

Glumica je jednom prilikom na ovu temu izjavila da je važno prihvatiti sebe i prolaznost vremena, tako da se očekivanja društva ostave po strani, ali i uzaludan pokušaj da dostignemo savršen izgled i vratimo se u mladost. Ne krije da joj je bilo potrebno vreme da prevaziđe anksioznost usled ulaska u novo životno poglavlje. Ona nije jedina iz holivudskih krugova koja se suočila sa ovim problemom, naprotiv, mnoge njene koleginice trpe velike pritiske pod terorom lepote. Danas je pravi izazov prigrliti ono šta je zaista važno, i uskladiti se sa sobom. Na sreću, Mišel se oslobodila svih stega i u 7. deceniji živi po svojim merilima.

Instagram: michellepfeifferofficial

Kada govorimo o nezi lica, podržava prirodne preparate, koji si dobri kako za njen ten, tako i životnu sredinu. Pored toga, ističe kvalitetan san i proizvode za zaštitu od sunca. Pronašla je liniju proizvoda kojoj je verna punu deceniju. Razlog je taj što ima izrazito suvu i osetljivu kožu, pa neadekvatan proizvod odmah izazove reakciju.

Šminka je takođe jedna od tema kojoj posvećuje posebnu pažnju, a pristalica je one neutralne. Pronašla je maskaru koja joj odgovara, a na snimanjima obično zamoli šminkere da odrade samo ono što moraju. Međutim, u slučaju HD ostvarenja, to je gotovo nemoguće sprovesti u delo, jer se greška na ekranu ne prašta. Interesantno je to da se ova dama aktivno uključila i u akciju promene američkih zakona koji se odnose na kozmetičke proizvode, jer smatra da su zastareli. Takođe, u želji da podrži ideju kvalitetnih i proverenih sastojaka, odlučila je da osmisli parfem, koji je nazvala Henry Rose, po svojoj deci.

Instagram: altyazidergisi

Iako smo ovoga puta pažnju posvetili Mišel Fajfer, i pojedine njene koleginice približnih godina odlučile su da se pojave u javnosti bez šminke. Kao što ćemo se prisetiti, Kloi Žao i Frensis Mekdormand prošetale su crvenim tepihom povodom dodele Oskara prirodnog izgleda. Mi ovaj gest podržavamo, jer besprekorna garderoba i šminka nikako ne mogu biti merilo talenta, što su ove dve dame još jednom potvrdile. Za kraj, svim čitateljkama šaljemo poruku da su lepe baš takve kakve jesu!

Izvor: Elle Italia

Naslovna fotografija: Getty images