Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Tajna zanosne kose svakog dana: Kérastase Fresh Affair

AUTOR: CityMagazine 12 Mar, 2021
Tajna zanosne kose svakog dana: Kérastase Fresh Affair

Primetno je da ovih dana živimo sve više užurbanim načinom života, pa nam je potrebna i frizura koja to može da isprati. Sada je tu Fresh Affair, luksuzan suvi šampon Kérastase brenda koji će učiniti da se zaljubite u svoju kosu, čak i drugog dana nakon pranja. Fresh Affair je naša tajna zanosne kose svakog dana, jer vam pruža mogućnost da osvežite kosu kad god to poželite, gde god da se nalazite.

Formula ovog proizvoda kombinuje dva ključna sastojka koji pomažu u apsorpciji viška sebuma na skalpu, pružajući trenutan osećaj svežine za rezultat lepršave kose:

  • Pirinčani skrob koji pomaže u apsorpciji viška sebuma, osvežava skalp i kosu
  • Vitamin E – sastojak poznat po svom zaštitnom svojstvu koji je posebno bitan zbog zaštite kose od taloženja nečistoća kao posledice života u urbanim sredinama

Fresh Affair pruža mogućnost da kosa svake žene bude zanosna svakog dana, kako bi imale više vremena da rade stvari koje vole.

Mirisnu notu Glossy Neroli, koja kombinuje mirise belog mošusa, cveta jasmina, limuna, bergamota, mandarine, lavande i drugih, je kreirao čuveni dizajner parfema Fabrice Pellegrin. Glossy Neroli je oda svežine koja ostaje u kosi i do 48 sati*.

*Senzorijalni test, u poređenju sa neutralnim mirisom na kosi

Emili Ratajkovski – Instants of falling

Naša muza Emili Ratajkovski, internacionalni ambasador Kérastase brenda, u saradnji sa našim brendom, kreirala je kratak film u kom je podelila svoje uzbuđenje, utiske ali i strahove u vezi sa trudnoćom.

Kako bi negovala i ojačala svoju kosu i zadržala njen zdrav izgled tokom ovog perioda, Emili je počela da koristi Kérastase Genesis liniju koja je kreirana kao odgovor protiv opadanja kose.

Genesis proizvodi su lansirani pre tačno godinu dana sa željom da se svaka žena oslobodi straha od opadanja.

Kérastase je ponosan na priliku da sarađuje sa Emili, neguje njenu kosu i ističe prirodnu lepotu kao izvor inspiracije ženama širom sveta.